Ez tényleg kevés? Mit lehetne tenni hogy a párom elfogadja most nem ugrálhatok és örüljünk h ez van?
Figyelt kérdés
Szóval, érettségi utáni képzésben vagyok, mint gyógyszertári asszisztens. 13. Évet elvegeztem, most úgymond gyakszis vagyok de rendes patikában. Rendes bejelentett munka. 6 órás munkaidoben, bruttó 150. Épp h a 100at megkapom. (ezzel ki tudjuk épp fizetni az albit). Ezt a férjem kevesli, jó nem sok de 6 óra.. S próbaidő után emel, ill most is kapok bérlet és szépre pénzt. (12500 havi) közel van, de vagy 9 15 között vagy 12 tol 18ig. Arról volt szó rugalmas meg ha gáz van, pl el kell hoznom a gyereket megoldhato, 4 havi munkaidő keretes munkaidő van, le kell dolgoznom. Párom 12 órában dolgozik, hol nappal hol éjjel, nem tudok olyan munkát vállalni hogy na akkor 8 16 között. Laboros sulikat végeztem, 1 évig kerestem a megfelelő munkát, most meg engem szid hogy ez kevés és hogy nem lesz jó mert így úgy amúgy..ja, 2 gyermekem van, nagy egyedül jön haza, heti 2 karate van neki. Többi napon belefér hogy elhozza a kicsit. De nem szeretem ezt a megoldást sűrűn..2022. jún. 12. 17:24
31/33 anonim válasza:
Így is tönkre fog, csak most azért, mert a pénz miatt veszekedtek. Sok nő dolgozik normális fizetésért gyerekek mellett, nem hiszem el, hogy más lehetőséged nincs.
32/33 A kérdező kommentje:
3 hónapig kapok ennyit. Sajnos családi segítség minimális. (90 én felül van a nagyszüleim, őket nem ugráltathatom h gyere vigyázz a gyerekeimre, anyu is dolgozik, apum 300 kmre.
2022. jún. 14. 07:59
33/33 anonim válasza:
Akkor még egyszer: minimálbérért dolgozol. Azt is tessék-lássék, 6 órában. Konkrétan ennél csak jobban lehet keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!