Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szeged és környékén miért nem...

Szeged és környékén miért nem lehet találni munkát?

Figyelt kérdés
Könnyű fizikai munkát szeretnék 1000 ft órabérért és semmi nincs csak nehéz fizikai munkák. Mi az isten van itt? Meg ezek a közvetítők vannak de ezek is egyik hétre beírnak másik hétre nem. elegem van
2022. jún. 10. 15:03
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
behívnak interjúkra feleslegesen. aztán benyögik hogy munkaerőhiány van. vicc az egész
2022. jún. 10. 15:05
 2/23 anonim ***** válasza:
32%
lehet találni
2022. jún. 10. 15:06
 3/23 A kérdező kommentje:
Egyik helyen olvastam hogy szakmai önéletrajz kell egy portás álláshoz vmi szállodába. De tényleg már meghalni van kedvem
2022. jún. 10. 15:06
 4/23 anonim ***** válasza:
76%
Hát azért aki nem tud összerakni egy önéletrajzot, az inkább kisegítő iskolába menjen, ne dolgozni...
2022. jún. 10. 15:07
 5/23 A kérdező kommentje:
Középfokú végzettségem van de itt lehetetlen még diplomával is szerintem. :D
2022. jún. 10. 15:09
 6/23 A kérdező kommentje:
megyek inkább meghalni címerezésbe. úgyis elegem van.
2022. jún. 10. 15:10
 7/23 anonim ***** válasza:
65%

Egy szóval: vidék.

Vidéken nem sok állás van, el kell fogadni. Ezért nem érdemes vidékre költözni (falusi csókkal se!!!) főleg odaszülni. Szegény gyerek mindentől elzárva, normális oktatástól is. De persze a sok szülő jön a jó levegővel, meg h lehet kint labdázni, aha 😂 csak utána jó nagyot szív a gyerek. 0 jó oktatás, 0 jó munkahely, 0 lehetőség, csak a nagy feladat, h hogyan jöjjön el onnan minnel előbb. Amihez persze pénz kell, de mivel munka sincs, pénz sincs :(

2022. jún. 10. 15:10
 8/23 A kérdező kommentje:
De én meglennék elégedve netto 160-as fizuval is de nincs olyan munka, csak netto 200-asok ahol meghal az ember
2022. jún. 10. 15:12
 9/23 anonim ***** válasza:
81%
Nem azért, de a címerezés az könnyű fizikai munka. Mindenhol dolgozót keresnek, ha most nem találsz munkát az azt mutatja, hogy nem is akarsz. Nem kell itt semmi önéletrajz, lényegében bármely céghez be lehet menni, hogy munkát keresel. Szerintem kizárt, ha egy nap ezt megcsinálod, estére ne legyen munkád.
2022. jún. 10. 15:21
 10/23 anonim ***** válasza:
77%
Elég könnyen lehet állást találni csak elfogadható önéletrajz kell hozzá.
2022. jún. 10. 15:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!