Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Győrbe az Audi gyárba most...

Győrbe az Audi gyárba most nem is vesznek fel operátorokat?

Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Kérdező.

Igen van felvétel.

17 éve dolgozom az Audi-nál.

Írjál privátban, vagy akár ide, és mindent el mondok neked az Audiról.

2022. jún. 10. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne amit tudsz, én a merciben dolgozom. Nálatok mik a kilátások? mi most leálltunk az elektromos autó gyártással, mert nincs anyag hozzá... (németország)
2022. jún. 10. 19:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok.

Akkor kezdem.

Az Audinál jelenleg is van fel vétel, de csak is munkaközvetítő cégen keresztül, mert az Audi 2019 nyarán létszám stopot léptett érvénybe.

Ezt a jelenlegi koronavírus és a ukrán-orosz háború miatt rendelte el.

Egy külsös alkalmazott, 100.000 forinttal Nettóban, biztos hogy kevesebbet kap, mint egy Audis alkalmazott. Plusz egyéb jutatások. pl... 13 és 14 havi fizetés.

Az alkatrészhiány nálunk is jelen van, de a cég vezetősége már valamennyire meg oldotta a problémát, de még így is vannak állásidők.

G80-ban a járműszereldébe keresnek nagyrészt betanított munkásokat, de 10 emberből 8-an fel is mondanak, még a próba idő alatt, a maradék kettő se húzza túl sokáig.

Kérdés?

2022. jún. 10. 19:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Melyik közvetítő hirdet? A motorgyártás érdekelne, járműszereldében voltam a G80-ban, de az nagyon nem jött be.
2022. jún. 10. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező.

Jelenleg nincsen túl sok választásod.

G80- Járműszerelde. Ide keresik az emberek nagy részét.

Mert itt, folyamatos az emberhiány, a motor sorokra, csak is kőkemény protekcióval lehet be kerülni.

Manpower, Adecco, de az utóbbinál is csak azokat teszik át egy motor sorra, akik már dolgoztak a G80-ba.

Ha be is kerülsz egy motor sorra, csak idő kérdése, hogy mikor rakjanak ki, mert az egész Audi egy nagy át formáláson megy keresztül.

Olyan embereket szeretnének fel venni, akik értenek is a motor gyártáshoz.

Jelenleg a G-80 dolgozóinak a 70-80%-ka szeretne át kerülni egy motor sorra.

A G80-ból csak menekülnek az emberek. Munka van bőven, de csak idő kérdése, hogy mikor mondasz fel. Protekció nélkül motor sor, ki zárva.

A fizetés jó, de csak is protekcióval lehetséges.

2022. jún. 10. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!