Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen az Audi-ban dolgozni,...

Milyen az Audi-ban dolgozni, operátor pozícióban vagy más néven sori munkásként, és tényleg annyira meg terhelő?

Figyelt kérdés

Hallottam az Audiról, hogy jól lehet keresni, de állítólag megterhelő, fizikailag, és szellemileg is.

Egy embert ismerek aki ott dolgozott 8 évet, de már ott hagyta és azt mondta nekem hogy semmi pénzért nem menne vissza.

Jelenleg egy külsös munka cégen keresztül tudnék bekerülni.

Adecco keresztül. Viszonylag jó pénzt ígértek.

Le írnátok a jó és a rossz tapasztalatokat, hogy milyen ott dolgozni?!

Köszönöm.

2022. ápr. 24. 11:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ismertem valakit aki Volkswagen ban dolgozott 2 évet. Aztmondta, hogy tizenkettezni jártak 2-3 napot utánna egy nap szabad, de megállás nélkül még hétvégén is. Azt mondta pozicionak meg van, hogy mennyi időn belül kell teljesítenie egy adott műveletet. Magyarán egy csavar behuzasara pontosan 5 masodperced van és ha ezt nem tudod tartani, akkor alkalmatlan vagy a pozicióra. Amikor egyszer kivett 3 nap szabit az első nap jól részegre ittamagát, a másik nap józanodott a harmadikon pedig kifele bamuly az ablakon mert mentalisan egy zokni szintjén volt. Az után 3 évet dolgozott az Audiban, mondván ott nem volt "ennyire" monoton feladata. Szóval attól függ, hogy melyik cégnél milyen pozívióban vagy és, hogy meg e éri neked, mert konkrétan az csávó is úgy mesélte nekem, hogy nincs az a pénz amiért ő még egyszer ott dolgozna.
2022. ápr. 24. 13:07
 2/4 anonim ***** válasza:
81%

Ha munkaerő kölcsönzőn keresztül mész, akkor nem leszel "piros nadrágos", azaz Audi alkalmazott.

A fizetés lényegesen kevesebb, ha nem Audisként dolgozol ott.

2022. ápr. 24. 13:13
 3/4 A kérdező kommentje:

2-es.

Köszönöm, de ezzel én is tisztában vagyok, hogy nem leszek így Audis, de nem is ez érdekelt engem.

Annyit tudok hogy lesz 90 másodpercem egy munkafolyamat el végzésére.

2022. ápr. 24. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
88%
Mint egy ipari robot.
2022. ápr. 24. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!