Szerintetek normális hogy egy 4 csillagos szállodában bruttó 300.000Ft-ot ajánlottak recepciós munkára?
Se a bejárásra se semmire nem tértek ki, kb. old meg magadnak... Ez ugye nettóban kb. 200.000Ft.
Egy 4 csillagos szállodában ez normális?
Miután visszautasítottam, kaptam tőlük egy ilyen sértődött, visszavágós sms-t.Nem is értettem.
Eléggé pitiáner "szálloda" lehet, főleg ha sms-ben még okoskodnak :D
az ilyen helyeket messzire el kell kerülni.
Nem Budapesten volt.
Hát nem tudom, recepción szerintem azért nem kapnak annyi borravalót.
Sajnos ez a recepciós, vagy vagyonőr lett a szakmák legalja, mint a takarító. Arra lehet jó maximum, ha nagyon meg szorulva, de amint lehetőség adódik lépni kell onnan.
Mondjuk ezt az sms dolgot nem értem, interjún elhangzik az összeg, szépen megköszönöm a lehetőséget, de nem élek vele. Mostanában már telefonon rákérdezek a bérsávra, kicsi akadékoskodás után meg szokták mondani, ilyenkor érvelek, hogy ne raboljuk feleslegesen egymás idejét. Nyilván nem tetszik sok munkáltatónak, hogy éhbérért nem dolgozok (nálam ez 350e forint alatt van), de a fővárosban általában nem olcsó az élet. Még mielőtt valaki lehurrogna, nem recepciós munkakörre kérek ennyit.
Teljesen átlagos dolog.
A négy csillag amúgy nem jelent semmit.
A tulajdonos attól lehet ugyan olyan pusztulat tróger magyar vállalkozó.
azért nem hinném, hogy a legalja lenne a recepciós. Általában egy recepciósnak jól kell kinéznie, nem lehet full gyökér, illik beszelnie legalább angolul társalgási szinten.
Elcseszett hely magyarisztán, sajnos :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!