Mennyi pénzt kap kézhez 2022ben egy mentőápoló?
Figyelt kérdés
Fizetés2022. jún. 2. 10:56
21/29 anonim válasza:
Egy kicsit félrement a dolog, ha megnézed a kommenteket, nem egy rossz tapasztalat van, és nem ugyanaz az egy ember reagált. :)
(én pl csak a 9-es voltam)
És nem, valóban nem a kérdésre reagáltam, de azt már megválaszták neked korábban. Így én csak hozzátettem, hogy nekem is van hasonló tapasztalatom mentősökkel.
22/29 A kérdező kommentje:
Okes
2022. jún. 7. 13:13
23/29 anonim válasza:
Szia, szakápolóként (persze ez is függ a túlórától, az éjszakai műszakoktól) 300-430 at is meg lehet keresni.
Tehát ha tetszik az ápoló, akkor érdemes elvégezni a szakápolót (2 év OKJ), talán egy kicsit szakmaibb feladatokat láthatsz el, de nem utolsó sorban jobb a fizetés.
24/29 A kérdező kommentje:
Szia.Kezdő fizetés nem annyi,majd 10-20-30 év múlva.Egyik ismerősöm most keres 340ezret 30 év elteltével
2022. jún. 10. 08:12
26/29 A kérdező kommentje:
Az a terv😊
2022. jún. 10. 12:36
27/29 anonim válasza:
Dejoo nekeeem is. Pénzben nem.éri meg, de ahh álom ez a munka.
28/29 anonim válasza:
A boltban adnak álomra meg hivatástudatra?
29/29 anonim válasza:
Elvan cseszve ez az ország rendesen úgy látom. Mi az hogy egy mentőápoló ennyit kap?
Lesz még igy mentősunk??
Mi lesz a betegekkel, mi lesz az országgal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!