Junior hálózati mérnökként mennyi bruttó fizetést lenne érdemes kérni egy multinacionális cégnél/IT cégnél?
Figyelt kérdés
2022. jún. 1. 16:17
1/10 anonim válasza:
Cegfuggo, altalanossagban ilyen br. 5-600 korul.
2/10 A kérdező kommentje:
Brutto 700-800 még beleférhet?
2022. jún. 1. 17:22
3/10 anonim válasza:
Juniorként mit kell érteni? 0 év tapasztalat? Abban az esetben szerintem mondjuk 400 bruttó.
1-3 év tapasztalattal nagyjából amit az első írt.
Szerintem 800 bruttót senki sem fog kifizetni egy junior hálózatisnak. Még fejlesztőknek sem nagyon..
4/10 anonim válasza:
Raktárosként kapok egy ótvar helyen br480e-et, a munkavégzéshez szükséges volt a 8 általános, tehát még csak szakirányú végzettséget se kértek.
Most van én keresek nagyon jól, vagy az ebben a topikban válaszolok trollkodnak. Gyanítom az utóbbi.
6/10 anonim válasza:
#4 oké, de te kb. életed végéig ennyiből fogsz tengődni, a kérdező meg 2-3 év múlva duplázhat, később triplázhat akár, ha itthon kimaxolja az elérhető fizut, akkor meg tárt karokkal fogják várni külföldön is.
7/10 anonim válasza:
Br 550-600 max, juniorként ennyinél többet nem fognak adni még a legjobban fizető cégek sem, viszont viszonylag rövid időn belül fel lehet tornászni 700-800 közé.
9/10 anonim válasza:
"ké, de te kb. életed végéig ennyiből fogsz tengődni, a kérdező meg 2-3 év múlva duplázhat"
Ja, mert a logisztika, csak a raktározásból áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!