Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Más multiknál sem tudással...

Más multiknál sem tudással lehet előrébb jutni a létrán?

Figyelt kérdés
Azt tapasztaltam így pár év alatt,hogy nagyon nem az szamit,hogy milyen tudasos van…nalunk az van,hogy iszonyatosan joban kell lenned az emberekkel,foleg a fonokokkel. Lenyeg,hogy jol kell kommunikalni,vallalni kell olyan feladatokat amik nem szakmaiak,hanem pl onketes program szervezese,ceges buli levezenylese,program szervezes,meetingen tongli-tangli ugyek eloadasa es akkor elo fognak leptetni,jobb fizut adnak. Azok akik pl megcsinalnak mindent csendben, dolgoznak csendben, azokat meg sem emlitik,mintha nem is leteznenek a cegnel…
2022. jún. 1. 10:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
75%
Még annyival kiegészítem magamat, hogy épp emiatt ma már nem divat 20-30 vagy több évet maradni ugyanannál a cégnél. Mérnöki területen pl. átlagosan 6-7 évente váltani "kell" informatikai, IT esetén pedig 3-4 évente. A pénzügyi területek talán kevésbé dinamikusabbak.
2022. jún. 1. 13:10
 22/30 anonim ***** válasza:
56%
Ez tökéletesen így van sajnos. Rengeteg csendes munkaerő van, akik szakmailag hülyére verik a sok nagyzoló barmot.
2022. jún. 2. 14:57
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

Előre lehet jutni, csak lassabban.

Ha kitartó vagy, akkor előbb utóbb muszáj lesz kiemelni.

Ha visibility vagy, ez hamarabb eljön

2022. jún. 4. 14:06
 24/30 anonim ***** válasza:
19%
#23 ha nem tudsz angolul, akkor erdemes inkabb magyar szavakat hasznalnod :)
2022. jún. 4. 14:07
 25/30 A kérdező kommentje:
18,szerinted azert kell elolepteni valakit,mert traininget tart vagy xy csapatokat segít? Nem mondjuk azert,mert az alap munkajat elvegzi es újabb feladatokat is kepes vállalni a területén belul a munkakören belul es ott fejlődik folyamatosan? Viszont kimarad kulonbozo trainingek levezenylesebol,kimarad a kiszervezett indiai meg egyebb kollegak betanitasabol es a kulonbozo jol működo folyamatok szetszedesbol amiket szanaszet szereveznek meg távolabbi orszagokba,hogy ezzel is nehezítsek a munkat? Ez a baj amit te is irsz,hogy az ilyen emebreket leptetik elo akik jo dolgukban nem tudnak mit csinalni ,amugy ne ,hogy azt hidd,hogy aki traininget szervez az munkaidőn kivul csinálja pont hogy semmi dolga kb es erre van ideje,hogy ilyeneket szervezzen,aki kemenyen dolgozik annak erre nem jut ido…
2022. jún. 4. 14:47
 26/30 anonim ***** válasza:
77%

"Nem mondjuk azert,mert az alap munkajat elvegzi es újabb feladatokat is kepes vállalni a területén belul a munkakören belul es ott fejlődik folyamatosan?"

Ezek az uj feladatok nem reszei a munkakori leirasodnak, amire felvettek es amiert a fizetesed kapod? Ha nem, akkor valoban jogos emeles es/vagy eloleptetest varni ertuk. A normalisabb helyeken adnak is ilyen esetben.

2022. jún. 4. 14:50
 27/30 A kérdező kommentje:
26,a munkakori leiras nem olyan,hogy le van irva pontosan x es xy feladatot kell ellátni es részletezve… egy általános semmi a leírás. Amióta felvettek kb 2-3x annyi feladatot latok el,mint korábban. De mar nulla a motivációm barmi újba belekezdeni plusz amugy elegge leterheltek..de ha akadnak lazabb idoszakok meg se szolalok.Rajottem nem ertekelik ugyannyit fizetnek igyis -ugyis. Szoval elkezdtem kepezni magam ,hogy tobb tudassal tudjak jobban fizeto poziba jelentkezni kesobbiekben..
2022. jún. 4. 14:58
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

18-as vagyok. Rosszzul értelmezed amit írtam. Nem azért kapja mert pl traingeket tart vagy projekteket vezényel le. Hanem azért is mert ezeket is csinálja az alap munkája mellett.

Aki csak az alap munkáját látja el minimális plusszal az nem érdemel előléptetést.

Egyébként süt az írásodból a savanyúság és az irigység. Nem tudom, hogy azért mert ilyen helyen dolgozol vagy mert alapból ilyen a személyiséged de az biztos, hogy az ember mentalitása kivetül a munkájára és a kommunikációjára és ez biztos, hogy hosszú távon meg fogja nehezíteni az előléptetésed.

2022. jún. 4. 15:06
 29/30 anonim ***** válasza:
22%

Rosszul értelmezted a kérdést.

Itt most a főnököt és munkahelyet kell szidni.

2022. jún. 4. 15:36
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
:) jogos
2022. jún. 4. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!