Hol keresek európán kivüli álláslehetőségeket ?
Figyelt kérdés
A proffessiont már átnézegettem, nem sok van. Olyan kellene ahol magyar közvetítő vagy magyar cég küld, kiküldetésre. Hónapokra vagy állandóra.2022. jún. 1. 10:01
1/5 anonim válasza:
Magyar közvetítőn keresztül nem fogsz sok értelmeset találni.
Szerintem utazz ki, nézz körbe, mert lehet nem is munkavállalásból fogsz élni először.
Könnyen lehet majd, hogy szélvédőt mosol majd a kereszteződésbe, vagy hűtött üdítőt meg ásványvizet árulsz az autósoknak...
2/5 A kérdező kommentje:
2022. jún. 1. 11:43
4/5 anonim válasza:
Hát szerintem a villanyszerelést is elfelejtheted.
Európán kívül nemhogy a szerelési szabványok, de még a feszültségek is mások.
A második amit meg küldtél egy ipari termékhez kapcsolódó képzés, csak ott lehet jelen ahol az adott cég is terjeszkedni kíván, de akkor miért pont egy külsősnek ajánlanák fel a lehetőséget? Bizonyára vannak kiváló dolgozóik, többéves tapasztalattal...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, már voltam Kínában meg Dél-Amerikában ilyen cégekkel, csak gondoltam hátha van valami specifikus oldal ahol tudok nézelődni. Ránézek a Linkedin-re köszi kedves #3.
2022. jún. 1. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!