Lehet ennél többet keresni ma Magyarországon IT-sként?
Kispesten a Boschnál dolgozom, első munkahelyem. Alapszakos diplomám van és angol felsőfokú. 5 éve vagyok itt, nettó 800-at keresek.
Igaz most emelték meg brutálisan, két éve ilyenkor még 500 körül kerestem.
13. Valószínűleg rosszul tudod / nem néztél utána. Én multis menedzser vagyok és a fizetésem üzleti titok. Amúgy csak jót akarok neked, azért szólok, hogy legyél óvatosabb.
14. Elég könnyű kitalálni az adott paraméterekből, hogy nagyjából kiről lehet szó.
Manapsag mar mindenhova beirjak h uzleti titok a fizetes, de az en fizum is a haverok fizuja is teljesen publikus egymas kozt es forumokra is barmikor kiirom. Eleg nagy incel manager kell legyen valaki hogy ezert gyakorin elovegyen embereket, meg akkor is ha a bosch-nal dolgozik...
Azt meg ugyebár nem tudja senki ellenorizni hogy 11 es valoban igazat mondotte a fizetesrol/tapasztalatrol/cegrol.
Managerek... Phaj hogy gyullom az ilyen magadfajta senkihazikat...
18. Én nem “vettem elő” senkit. Csak barátilag szóltam a fórumtársnak, hogy legyen óvatosabb.
Mit utálsz a magamfajta “senkiházikon”? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!