Nagyvállalatnál folyamatszervező, folyamatmenedzser pozíciókhoz milyen végzettség kell? Jól fizetett, komoly állások, igaz? Fizetési igények?
Például ez:
Ez közgazdász állás?
Nem írja, hogy milyen diploma kell csak hogy releváns.
Érdekesnek találom, mert banki terület, üzleti terület, de nem úgy látszik, hogy számokkal kellene foglalkozni, amit nem is szeretnék.
Nyilván erre a senior szint miatt amúgy sem jelentkezhetnék, de hasonló juniort próbálok majd keresni.
Mennyi lehet a fizetési igény?
Komoly, felelősségteljes állásnak látom, nem szöszmötölés.

Ilyen területen dolgozol? Honnan értesz hozzá?
Igen, ez most magasabb pozíció, hiszen senior. De junior folyamatszervezők? Az nem magas pozíció.
De milyen számokkal kell foglalkozni addig? Milyen területről lehet ide kerülni, ha szerinted ehhez előbb szakmai múlt kell.
Mert itt nem igazán egy osztályt kell irányítani, szervezni, mint látod, hanem folyamatokat, hogy megfeleljen bizonyos elvárásoknak, szabályoknak, standardoknak.
A fizetési igény amit írtál szerintem nagyon magas.
Te mit dolgozol, milyen területen? Honnan van rálátásod?
Nem is hallottam még erről a szakirányról. A szakról persze igen. Azt hittem ezek a menedzsment consulting cégekhez képeznek inkább.
"rendszerszinten vesznek részt a szervezet üzleti-stratégiai céljainak kialakításában."
Na engem az ilyenek vonzanának jobban mindig mint a gazdaság többi része ahol számolni kell folyton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!