Műszaki menedzser Bsc végzettséggel mennyi lehet a reális bérigényem az egyetem elvégzése után?
Figyelt kérdés
3 évig voltam suli mellett logisztikai gyakornok autóiparban (beszerzés, szállítmányozás, raktározás, gyártástervezés és sales részlegeknél dolgoztam). Projektmenedzser szakirányon végeztem.
Vidéki és fővárosi bérigények egyaránt érdekelnek.
Válaszokat előre is köszönöm!
2022. máj. 22. 19:40
2/13 A kérdező kommentje:
Szerintem kicsit félreértetted a kérdést vagy elírtad a válaszodat. :D
2022. máj. 22. 19:51
4/13 A kérdező kommentje:
Elsősorban logisztikai területen pl: logisztikai mérnök ,raktárvezető (jelenlegi munkahelyemen ilyen pozícióba akarnak felvenni), gyártástervező
Esetleg a szakirányom alapján projektkoordinátor vagy projektvezető
2022. máj. 22. 19:54
8/13 anonim válasza:
Az egyetem nem tanítja meg a projektvezetést, hiába ez lesz a szakirányod. 3-5 év szakmai tapasztalat után fogsz tudni esetleg projekteket vezetni.
9/13 anonim válasza:
Vidéken bruttó 380-450 között, Budapest 4-500 között kezdőként.
Üdv, egy borsodi multinál dolgozó logisztikus.
10/13 anonim válasza:
Én egyetemen alatt is már gyakornok voltam multinál mint projektvezető. (Műmen bsc, BME). 625k bruttóval kezdtem nemrég a főállást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!