Bruttó 500 ezer Ft-os alapbér reális egy palyakezdo főállású villamosmernoknek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 26. 18:42
11/18 A kérdező kommentje:
Alapvetően 2 állasról van szó. Van egy hardverfejlesztő és egy kalibráló mérnöki állás.
2022. máj. 26. 23:49
13/18 anonim válasza:
Szerintem reális az 500. Attól még megpróbálhatsz többet kérni, maximum nem adják meg.
14/18 anonim válasza:
Villamos és infós mérnökként sztem bruttó 500 elérhető kezdéskeppen is , pláne Budapesten. Kornyezet meg épìtész mèrnokkent mondjuk meg kevésbé. :D
15/18 anonim válasza:
Építészként nem? :D
Szerintem mást szerettél volna írni.
16/18 anonim válasza:
Nem, pont epitesz mérnököt akartam írni.
17/18 anonim válasza:
Ès pont múltkor olvastam itt egy epitesz vagy epitomernok hozzaszolasat aki arra panaszkodott, hogy kB minden második epitoipari mérnök ismerőse szürke zónában kapja a fizetését... mondjuk én egy percet sem dolgoznék ilyen cégeknek akik trukkoznek.
18/18 anonim válasza:
Aki fizetésért dolgozik, az meg is érdemli. Beosztottként nem nagyon keres jól senki, leszámítva az informatikusokat. De az építészmérnök párom például még anno alkalmazottként projektmenedzserként művezetett, 600-700 a legrosszabb hónapban is megvolt nettó. Most, saját kis irodával inkább le sem írom, sokszoros szorzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!