Elvégeztem a biztonsági őrit, igazolványom is van de elbizonytalanodtam annyi rosszat hallani. Megéri belevágni?
Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 13:40
21/26 A kérdező kommentje:
Mindenhol ez megy?? De akkor ki dolgozik ott??
2022. máj. 24. 08:25
22/26 anonim válasza:
Mindenhol ez megy??
Igen, országos szinten ez megy!
De akkor ki dolgozik ott??
Akinek muszáj, és jelenleg nem talált még jobb munkát.
Plusz, ha a nap végén a pénzzel nem tudtok el számolni, akkor azt rajtad kérik számon, és életed végéig lehet fizetni.
Erre is volt már példa.
Személy és vagyonőrnek, csak azok mennek, akiknek hirtelen nincsen más lehetőségük.
23/26 A kérdező kommentje:
Az durva... Marad a segédmunka ☺ Igaz fekete de ötkor kezemben a 16-18 és még meg is köszönik hogy nyomtam egész nap.
2022. máj. 24. 19:12
24/26 anonim válasza:
Én csak azért csináltam 4 évig a vagyonőrködést, mert volt időm mellette tanulni. Otthon is, meg a meló helyen is.
4 év után meg lett az érettségi, aminek köszönhetően egy jobb állást tudtam találni.
Talán még így meg éri a vagyonőrködés.
Feketemunka az sehogyan se jó, nem lehet rá alapozni. Hosszú távon bele fogsz fizikailag rokkanni.
Tanuljál inkább.
25/26 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
2022. máj. 24. 19:44
26/26 anonim válasza:
Meg is érdemli a sok sz@rf@szú vállalkozó, hogy nem talál embert. Valamikor januárban térített egy ilyen, hogy milyen jól járok egy heti 3x 16 órás melóval, mert 180 óra alatt megkeresek 220e!! forintot, Budapesten, a belvárosban. Mondtam, hogy húzzon a retekbe, keresgéljen csak embert szorgalmasan. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!