Elvégeztem a biztonsági őrit, igazolványom is van de elbizonytalanodtam annyi rosszat hallani. Megéri belevágni?
Mindenképp nyugis helyre menj, pl. objektumőrzésre, bankba, stb.
Én sajnos tescóba kezdtem és már az első héten megtalált az egyik banda műszak után a parkolóban, azzal fenyegetőztek, hogy elvágják a torkom ha máskor is utánuk "szimatolok" az üzletben
Ezek a börtöntölelékek a rendőrnek is nekimennek, nemhogy egy ma már bohócnak tartott biztonsági őrnek. Nincs az a pénz, hogy én ilyen alakokkal érintkezzek...
Kérdező!
El se kellett volna kezdeni, örülök hogy 4 év után ott tudtam hagyni.
A személy és vagyonőri cégek minimum 90%-ka, ott fog át verni ahol csak tud.
Annyi fel jelentés van a vagyonőri cégek ellen, mint égen a csillag, és mindegyiknél ugyan azok a problémák.
Nem vagy bejelentve, nem fizetik ki a túlórákat és a pótlékokat, a legtöbb helyen csak kézpénzes ki fizetés van, mert ugye annak nincsen nyoma. stb..
Hát köszi a válaszokat.
Van érettségim, fegyvervizsgát most tenném le, de igy lehet elhagyom.
Felejtsed el a fegyvervizsgát, mert semmit nem érsz el vele.
Ugyan úgy át fognak verni. Max növekszik kicsit a fizetésed.
Azt tudom le írni, hogy Győrben hogyan is működik a Criterion.
Pénzszállítással foglalkoznak.
Reggel 5:30-kor legkésőbb neked már a telephelyen kell lenned, el igazítás.
6:00 indultok, és sorba járjátok az üzleteket, este 9-kor végzel az utolsó üzlettel. Vissza a telephelyre, pénzt át számolni, fegyvereket le rakni. Kb lesz 22:00 mire el indulsz haza, kb.. 23:00 ágyba kerülsz, és utána másnap minden kezdődik előröl, ezt fogod csinálni, heti 4-5 napon keresztül. Pótlékot, szabadságot és táppénzt nem fizetnek. Ha havonta 3-4 plusz napot nem vállalsz be, akkor már ki rúgással fenyegetőzik a főnököd, kaja szünet nincsen old meg ahogy tudod, wc szünet nincsen ezt is old meg.
Criterion évek óta, folyamatos ember hiány van. Pénz is kevés. havonta kapnak 280-320.000 nettót. A fizetésed egyik felét utalják, a másikat kézpénzbe kapod, ha meg kapod.
Szerinted ez korrekt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!