Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elvégeztem a biztonsági őrit,...

Elvégeztem a biztonsági őrit, igazolványom is van de elbizonytalanodtam annyi rosszat hallani. Megéri belevágni?

Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 13:40
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Köszi. Csak mert most sima èpítkezésen dolgozom, festés, burkolás, csiszolás... nyolc órában 16-18 ezerért és 8-16 óra között dolgozom. Helyben. Ezért kérdeztem hogy érdemes e váltani?
2022. máj. 22. 19:16
 12/26 anonim ***** válasza:
Ha elég a 300 altti pénz, akkor igen.
2022. máj. 22. 19:26
 13/26 anonim ***** válasza:
85%

Mindenképp nyugis helyre menj, pl. objektumőrzésre, bankba, stb.

Én sajnos tescóba kezdtem és már az első héten megtalált az egyik banda műszak után a parkolóban, azzal fenyegetőztek, hogy elvágják a torkom ha máskor is utánuk "szimatolok" az üzletben

Ezek a börtöntölelékek a rendőrnek is nekimennek, nemhogy egy ma már bohócnak tartott biztonsági őrnek. Nincs az a pénz, hogy én ilyen alakokkal érintkezzek...

2022. máj. 23. 08:52
 14/26 anonim ***** válasza:
63%
Komolyabb helyre nem lesz elég a tanfolyam. Kell érettségi is de még lehet fegyver vizsga is. Mondjuk egy bankba. Ha csak a tanfolyam van meg akkor az csak szar helyekre jó.
2022. máj. 23. 15:59
 15/26 anonim ***** válasza:
50%
Viszont 8 általános iskolai végzettségel rendelkező őrök közül meg a nyugdíjast részesítik előnyben.
2022. máj. 23. 16:00
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

El se kellett volna kezdeni, örülök hogy 4 év után ott tudtam hagyni.

A személy és vagyonőri cégek minimum 90%-ka, ott fog át verni ahol csak tud.

Annyi fel jelentés van a vagyonőri cégek ellen, mint égen a csillag, és mindegyiknél ugyan azok a problémák.

Nem vagy bejelentve, nem fizetik ki a túlórákat és a pótlékokat, a legtöbb helyen csak kézpénzes ki fizetés van, mert ugye annak nincsen nyoma. stb..

2022. máj. 23. 16:02
 17/26 A kérdező kommentje:

Hát köszi a válaszokat.

Van érettségim, fegyvervizsgát most tenném le, de igy lehet elhagyom.

2022. máj. 23. 19:34
 18/26 anonim ***** válasza:
81%

Felejtsed el a fegyvervizsgát, mert semmit nem érsz el vele.

Ugyan úgy át fognak verni. Max növekszik kicsit a fizetésed.

2022. máj. 23. 20:29
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna h ekkora maffia... Criterion mondta hogy ők korrektek, nem olyanok mint a többi... akkor nem tudtam mire gondolt.
2022. máj. 23. 21:31
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Azt tudom le írni, hogy Győrben hogyan is működik a Criterion.

Pénzszállítással foglalkoznak.

Reggel 5:30-kor legkésőbb neked már a telephelyen kell lenned, el igazítás.

6:00 indultok, és sorba járjátok az üzleteket, este 9-kor végzel az utolsó üzlettel. Vissza a telephelyre, pénzt át számolni, fegyvereket le rakni. Kb lesz 22:00 mire el indulsz haza, kb.. 23:00 ágyba kerülsz, és utána másnap minden kezdődik előröl, ezt fogod csinálni, heti 4-5 napon keresztül. Pótlékot, szabadságot és táppénzt nem fizetnek. Ha havonta 3-4 plusz napot nem vállalsz be, akkor már ki rúgással fenyegetőzik a főnököd, kaja szünet nincsen old meg ahogy tudod, wc szünet nincsen ezt is old meg.

Criterion évek óta, folyamatos ember hiány van. Pénz is kevés. havonta kapnak 280-320.000 nettót. A fizetésed egyik felét utalják, a másikat kézpénzbe kapod, ha meg kapod.

Szerinted ez korrekt?

2022. máj. 24. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!