24/24 órában dolgozok vagyonőrként. Eddig 24/48ban voltam,de ember hiány lépett fel így már csak 1 nap szünetem van 24 órás műszak után és ez baromi kimeritő. Ez legális?
Nem.
Kifizetik azt hogy 50%ka tobbet dolgozol??
Ameddig el nem érted a 400 órát, addig igen.
De erről nyilatkozni kell, mert van 250 órás túlórakeret is.
Még valami. A túlórapótlékot meg általány pótlékkal szokták a tisztességesebb helyek megoldani.
Az ünnepet 24 óránál duplán fizetik.
Ha nem dolgozol ünnepnapon, de az hétköznapra esik, akkor 12 órában fizetik.
Mondjuk nálam a szabit is 12 órában fizetik.
a fäszom húzna le minden másnap 24 órát...
meddig kell így tolni? én a harmadik műszakban már felbuknék
Akkor gáz, ha nem tudsz éjszaka aludni.
De írom, 250 vagy 400 óra túlórakeretig megtehetik.
Kell mondani, ha az alapbeosztás 24/48, te csak akkor tudsz menni, mert más elfoglaltságod van, máskülönben te se tudod vállalni és akkor 2 ember mínusz.
Ne aggódj, nem fognak elküldeni, megoldják. Esetleg beugorhat a területi vezetőd is.
Ja és ez saját tapasztalat, én mindig így csináltam, nem szerettek, de elfogadták. Ha betegség volt, akkor beugrottam egy 12-be, de, ha 24/24 volt csere miatt, utána ragaszkodtam a 3 szabadnapomhoz.
"Nem mindegy, hogy ideiglenes állapot vagy állandóra tervezik. Továbbá milyenek a munkakörülmények és mi a konkrét teendőd."
Gondolom kevés a pénz ~1000/óra és nehezen talál embert, de ez ne a munkavállaló gondja legyen.
“ Gondolom kevés a pénz ~1000/óra és nehezen talál embert, de ez ne a munkavállaló gondja legyen.”
Gy-M-S megyébe ugyan ezért 820 forintot adnak óránként. Teszem hozzà konkrétan szart se kell csinálnod, de nah.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!