Maradnál olyan helyen ahol többet keresel, kevesebb munkával mint az emberek nagy része, de alulfizetett vagy?
Figyelt kérdés
8 órát jelentenek be, de gyakorlatilag 5 óra munka heti 4 nap homeoffice.2022. máj. 19. 22:18
1/10 anonim válasza:
Kihez képest vagyok alulfizetett, és mennyivel? Ha maga a munka abban az öt órában érdekel és leköt, emellett meg tudod élni az “alulfizetett” béremből, akkor igen.
2/10 anonim válasza:
Ez csak azon múlik, hogy neked mi az igényed. Ha úgy érzed beered ennyivel, jó ez számodra, kényelmes és nem vágysz többre akkor csináld. Nekem is volt ilyen munkám. Szerintem soha nem hagytam volna ott. Hatalmas szerencse, hogy megszűnt, így kénytelen voltam tovább lépni. Ha ez nincs, akkor máig ott pihengetnék, nulla fejlődési vagy előrelépési lehetőséggel, célok és törekvés nélkül. Így viszont felépítettem egy kis céget, mindig van részem kihívásokban és nem utolsó sorban ötször annyit keresek 😁
3/10 A kérdező kommentje:
A munkámat nagyon szeretem jó főnök, munkatársak, viszonylag jól megélek belőle. Kocsi, nyaralások... De akár kétszeresét is megkaphatnám napi 8 óra stresszes munkával. Viszont így is megvan mindenem ami szükséges.
2022. máj. 19. 22:33
4/10 anonim válasza:
Nem váltanék. Persze a mai világban nehéz azt mondani, hogy "nekem ez elég".
5/10 anonim válasza:
Kis pénz kis foci, tegnap nem mentem be, de ma sem fogok, e-mailen elérnek, ha nagyon fontos. Az előírt minimumot megcsinálom, hogy ez nekem 2 és nem 5 nap az már más kérdés.
6/10 anonim válasza:
Van egy bizonyos szint, ami fölött nem a pénz a döntő, hanem a szabadidő, kényelem, rugalmas feltételek stb. A leírás alapján te ezen a szinten vagy, mert így is megvan mindened, nem kell a pénzt hajtanod. Akkor minek akarod magad kizsigerelni? :)
7/10 anonim válasza:
Teljesen szituáció függő. Én pl. 4 nap honme office-ra nem vágyom, kell valami kapcsolódás a munkatársakkal.
Mérlegelni kell, hogy mennyire frusztrál ez az alul fizetettség? Mennyire kecsegtető szakmai előremenetelben a másik? Mit hetente vajon a stresszes? Vele lehet edzőni? Vagy pár év múlva is idegörlő?
Tényleg nem tudom megmondani, de ilyen kérdéseket tennék fel magamnak
8/10 anonim válasza:
Az attól függ mennyire lehet szabadságra menni, menynire hagynak eltűnni hetekre, hogy nyaralgass.
Ha ez a része is rendben van akkor nem váltanék!
9/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy jól érzem-e magam ott.
10/10 anonim válasza:
Nehéz kérdés, mert ha váltasz, egy dolog lesz csak kb biztos, a bér, az hogy mennyi a tényleges munka és mennyi a stressz az lutri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!