Hivatalokba nem kellene rugalmas munkaidő, home office esetleg?
Figyelt kérdés
Gondolatkísérlet, ha már úgyis kormányunk annyira családbarátnak mondja magát, saját magának kellene jó példával elől járnia. Főleg, hogy annyira propagálják a falusi életet.2022. máj. 16. 16:45
12/14 anonim válasza:
“ Dikk a BÁH-os kolléga. Úgy látom nem csak én léptem le onnan ahogy lehetett.”
Fél év, 2010 gazdasági válságban, multiból mentem oda, még az egyszerűsített állampolgárság rohamban sem kellett ott 2 hét alatt annyit melózni, mint 1 nap alatt multinál, szarrá untam magam… legérdekesebbek a látogatások meg a razziák voltak, de az kevés volt, viszont életem leglazább munkája volt. Mondjuk, a többi tyúk mindig bele akart halni a sok munkába….
13/14 anonim válasza:
De hol van ilyen munka? Hova kell jelentkeznem? Nekem a pénz nem számít, csak szeretnék egy munkahelyet, ahol lehet lazulni.
14/14 anonim válasza:
Amiota OIF lett es rendort csinaltak az ott melozokbol mar nem olyan fun. Az en osztalyom brutal hajtos volt anno amugy, szoval ez is attol fugg hova kerulsz. 5 eve dolgozom multinal, sose kellett annyit dolgoznom azota mint anno ott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!