Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hivatalokba nem kellene...

Hivatalokba nem kellene rugalmas munkaidő, home office esetleg?

Figyelt kérdés
Gondolatkísérlet, ha már úgyis kormányunk annyira családbarátnak mondja magát, saját magának kellene jó példával elől járnia. Főleg, hogy annyira propagálják a falusi életet.
2022. máj. 16. 16:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
12%
Dikk Mákos.... 😅😅😅
2022. máj. 16. 20:39
 12/14 anonim ***** válasza:
81%

“ Dikk a BÁH-os kolléga. Úgy látom nem csak én léptem le onnan ahogy lehetett.”

Fél év, 2010 gazdasági válságban, multiból mentem oda, még az egyszerűsített állampolgárság rohamban sem kellett ott 2 hét alatt annyit melózni, mint 1 nap alatt multinál, szarrá untam magam… legérdekesebbek a látogatások meg a razziák voltak, de az kevés volt, viszont életem leglazább munkája volt. Mondjuk, a többi tyúk mindig bele akart halni a sok munkába….

2022. máj. 16. 20:52
 13/14 anonim ***** válasza:
De hol van ilyen munka? Hova kell jelentkeznem? Nekem a pénz nem számít, csak szeretnék egy munkahelyet, ahol lehet lazulni.
2022. jún. 8. 10:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Amiota OIF lett es rendort csinaltak az ott melozokbol mar nem olyan fun. Az en osztalyom brutal hajtos volt anno amugy, szoval ez is attol fugg hova kerulsz. 5 eve dolgozom multinal, sose kellett annyit dolgoznom azota mint anno ott.
2022. jún. 8. 19:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!