Kevés fizetést ad az Aldi, vagy miért cserélődnek annyira gyakran az aldis árufeltöltők és kasszások?
#6 Bruttó 360k, úgy hogy egyébként meg kell szenvedni, és kiváltságként kell kezelni azt, hogy egyáltalán 8 órában dolgozhass :D
Ismerősöm dolgozott ezeknél, otthagyta mert csak 4 órában dolgoztattak mindenkit és túlórát sem fizettek, hazavitt kb 120 nettót..
Embertelen,a vezetőség ( nálunk egy 19 éves, bunkó, arrogánis tinilány volt a műszakvezető ) gyakran úgy kezel, mint a rongyot.
Nem mondanak el semmit, belecsöppensz az őrült hajtásba. Ha egy vásárló, sokuk azért jár be, hogy aljaskodjon, az mondja neked, hogy ő most borsos sajtot akar, neked mindent félbe kell hagynod és hátramenni a raktárba le ellenőrizni, hogy van-e.
Megteszik, mert megtehetik, hogy más üzletbe küldjenek dolgozni, mint ahova szerződtél...teszem azt, te a XIII.kerületi xy utcai boltba dolgozol, adtad be a jelentkezésed...aztán köv héten Gödöllőn kezdesz reggel 6-kor.
Ha nem tetszik, lehet menni.
Ja ès nem mehetsz el záráskor, meg kell várnod, amíg mindenki kész és csak együtt mehettek ki...az olyan plusz 15-20 perc.
Nem egyszer 22:00 bőven után mehettem ki 21:40 helyett.
Van, hogy 15-20kg-os terméket is megkell emelned.
Simán behívnak a szabadnapodon...stb
Embertelen.
Magas fizetéssel csak az x éve ott raboskodó, magukat főnöknek képzelő kasszások rendelkeznek.
Nekem 180 nettó volt
Amit vásárlóként latok, az az, hogy folyton pörögniük kell, pl. pakolnak, és ha kell, ugranak kasszába.
Én biztos nem csinálnám, hiába fizetnek többet, mint más áruházláncok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!