Érdemes Aldiban árufeltöltőként dolgozni?
hát bizonyos munkahelyeken "elmegy" kategória a sori munka de sokat nem keresel, esetleg 4 műszakba. persze ebből is van csicskáztatós
de az aldi lidl ről tényleg ezt beszélik hogy rakodós rabszolga
"Bruttó 432 ezer a fizetés"
Ahol ilyen relatíve egyszerű munkakörökbe hatalmas fizetésekről ígérnek, ott mindig valami kamu átvágás van. Itt az oldalon is írták már sokan hogy ezek a csillagászati árufeltöltő fizetések amit írnak itt ott az interneten nagy kamuk, és jó ha a felét adják annak a pénznek.
6-os jól látja.
De, mivel sokan nem tudnak szöveget értelmezni, lásd elérhető, így bedőlnek a rabszolgatartó LIDL-nek és ALDI-nak.
Nem. Elég volt a rabszolgatartó lidl-ből 9 hónap amit 2010-2011ben a raktárukban töltöttem.
6 órás szerződéssel 14 órát voltam bent, mikor besokalltam. Mikor szóvá tettem, hogy a 8 órás miért megy haza 16-kor, én meg 6 órásként miért vagyok bent még este 21 órakor is (reggel 7 kor kezdődött a meló) akkor csak röhögött az akkori főnök és odavágta, hogy "ilyen a kereskedelem"
És akkor a 3 hónapos keretidőt, meg se említettem, mert akkor még az volt. És sokan meg istenítették, hogy milyen jó, hogy a fizikai munkájukért valamikor majd szabadnapot kapnak... sok gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!