Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » SZÉP kártyánál hogy működik a...

SZÉP kártyánál hogy működik a BKV bérlet?

Figyelt kérdés

Kaptam egy excel fájlt ahol ki tudom tölteni, hogy melyik zsebbe mennyit szeretnék. Viszont ezen felül ír egy olyat is, hogy mennyit kérek helyi tömegközlekedésre. (Amiből úgy adózok mint a fizetésemből is - ezt írja.)

Ez hogy működik? Mivel tudtommal 3 zseb van. Hova kapom ha én azt beírom, hogy kérek havi 9500-at bérletre?

2022. máj. 13. 14:59
1 2
 11/11 ascelpius ***** válasza:
100%

"Viszont úgy tudom ezelőtt és ezután is elfogadják a hotelek bármelyik zsebet, nem csak dec 31-ig"

Így van. Covid előtt is úgy volt, hogy vendéglátás és a szabadidő zsebet használhattad szálláshely zsebként is, fordítva viszont már nem

2022. máj. 14. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!