Egy diplomás nem pályakezdő ember Pesten miért örül annak hogy sikerült megcsípnie egy bruttó 260-at fizető állást? Ezt 8 általánossal is megcsíphette volna....
"az értelmiségi szakmákban "
Az irodai asszisztens az mióta értelmiségi "szakma"?
Az teljesen mindegy, ha a cég jónevű.
Ismerősöm egyetem alatt elment recepciósnak egy ilyen céghez. Mikor szakmai munkakörbe kerestek embert, előnyt élvezett a kiválasztásnál, mert őt már ismerik, ő már bevált, mint ember. Csak szakmai interjúja volt és sokkal gyorsabban haladt előre a cégnél, mintha máshonnan jön oda.
"Az teljesen mindegy, ha a cég jónevű."
Közig. Jónevű? marhára.
egy nevesincs tanker.
"A back office ráadásul egy halálnyugis dolog."
Főleg ha sokkal több melót adnak mint ami a 8 órába belefér, és addig maradsz amíg nincs kész. Ja és túlóra az nincs.
És ez tényleg így megy.
Br 260-ért a hülyének is megéri.
Vannak nem kevesen akik anno 20 éve idejöttek a közigbe azzal hogy "majd" előrelépnek. aztán a 20 év elszállt és nem léptek sehova.
megérte biztos.
Oké, és neked ez miért akkora baj, hogy megállás nélkül fosod a szót a kérdéseid alá is és vagy 10 ilyen kérdést tettél már fel?
Nem kell megértened, hogy másnak miért elegendő ennyi anyagilag.
Ha van saját lakása az illetőnek, lazán kijön ennyiből, a többi meg már az ő preferenciája, hogy mi alapján fogad el egy állást.
"Ha van saját lakása az illetőnek, lazán kijön ennyiből"
Akkor te SEMMIT nem értesz a kérdésemből. SEMMIT!!
nekem az a kérdésem egy diplomás ember X év egyetem után miért éri be egy szaros betanított melóval br 260-ért? Hogy nincs benne annyi ambíció hogy ennél TÖBBRE vágyjon?
és ez NEM anyagi kérdés!
egy diplomásnak ez akkor sem szabadna hogy "pálya" legyen ha épp megnyerte a lottó ötöst!
Balázs találjál már ki valami mást mert unalmas vagy,a napi 5 kérdésedhez már kezd kevés lenni az a pár sablon amit használsz.Ellustultál,tegyed bele magad jobban!
Jelentve amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!