Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 15 ezer ft nettó 8 óráért, az...

15 ezer ft nettó 8 óráért, az jónak mondható?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon faxa, bár eddig a felét kaptam ugyanennyiért..🤷‍♂️

2022. máj. 9. 07:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%
8 Sok a kamu beírás, de nem csak Borsodi településből ál a világ. Sok helyen elérhető ennek a többszőrőse...
2022. máj. 9. 09:19
 12/15 anonim ***** válasza:
11%

8# Hát én például Mérnökinformatikus szakra járok, programozóként dolgozom és diámunkában kb ennyi a bérem. Elvileg most emelnek majd még, plusz egyetem elvégzésére lesz kb 2 év tényleges munkatapasztalatom, így valszeg a mostani dupláját keresem majd.

Tehát nekem nem számít jónak ez a fizetés, de persze mindenkivel szembe nézve, amibe bele tartozik a Blahán részeges c-type-ok is, akkor igen nagyon menő fizetés.

Viszont ha tőlem kérdezed, akkor nem tartom menőnek, mert tudom, hogy ennél sokkal többet fogok keresni, meg már a környezetemben vannak nagyon jól keresők, akik ezt túlszárnyalják.

Szerintem az aki azt írja erre, hogy nem jó fizetés, nem kérkedni akar, téged lehúzni stb... csak szimplán a kérdés hülyeség, mert kb mindenkinek más a véleménye erről saját lehetőségei alapján.

2022. máj. 9. 09:50
 13/15 anonim ***** válasza:
72%
Hát, nekem nevetségesen kevés lenne, de van akinek meg ez az álom, szóval attól függ.
2022. máj. 9. 10:27
 14/15 A kérdező kommentje:

#12 pár hónapon belül én is 1.5-2× ennyit fogok keresni, mert én alapból nem ebbe a munkakörbe jelentkeztem, csak eleinte nem bízzák rám a drága gépet inkább, majd csak pár hónap múlva, ha van ezzel tapasztalatom.

Egyáltalán nem hülyeség a kérdés, nem azt kérdeztem, hogy menő-e, hanem hogy jónak számít-e. Ez természetesen mindenkinek mást jelent, nyilván, hisz ha mindenkinek ugyanazt jelentené, felesleges lenne feltenni a kérdést.🤷‍♂️

2022. máj. 9. 10:41
 15/15 anonim válasza:
100%
Nyíregyháza 7:00 -tól 15:00 ig nap nettó 27.500FT Rendeléseket veszek fel irodán és kamionokat szervezek . Ha esetleg szombat is jönni kell az a napi bérem +20.000FT
2022. máj. 11. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!