15 ezer ft nettó 8 óráért, az jónak mondható?
8# Hát én például Mérnökinformatikus szakra járok, programozóként dolgozom és diámunkában kb ennyi a bérem. Elvileg most emelnek majd még, plusz egyetem elvégzésére lesz kb 2 év tényleges munkatapasztalatom, így valszeg a mostani dupláját keresem majd.
Tehát nekem nem számít jónak ez a fizetés, de persze mindenkivel szembe nézve, amibe bele tartozik a Blahán részeges c-type-ok is, akkor igen nagyon menő fizetés.
Viszont ha tőlem kérdezed, akkor nem tartom menőnek, mert tudom, hogy ennél sokkal többet fogok keresni, meg már a környezetemben vannak nagyon jól keresők, akik ezt túlszárnyalják.
Szerintem az aki azt írja erre, hogy nem jó fizetés, nem kérkedni akar, téged lehúzni stb... csak szimplán a kérdés hülyeség, mert kb mindenkinek más a véleménye erről saját lehetőségei alapján.
#12 pár hónapon belül én is 1.5-2× ennyit fogok keresni, mert én alapból nem ebbe a munkakörbe jelentkeztem, csak eleinte nem bízzák rám a drága gépet inkább, majd csak pár hónap múlva, ha van ezzel tapasztalatom.
Egyáltalán nem hülyeség a kérdés, nem azt kérdeztem, hogy menő-e, hanem hogy jónak számít-e. Ez természetesen mindenkinek mást jelent, nyilván, hisz ha mindenkinek ugyanazt jelentené, felesleges lenne feltenni a kérdést.🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!