Próbaidő alatt beteg lettem,fel is mondhatok a Próbaidő után?
Hogy zajlik ez? Ha meggyógyulok,bemegyek és a műszakvezetőmnek kell átadnom a felmondási levelemet?
Nem vagyok jártas ebben még.
Nem
A próbaidő erről szól bármelyik fél felmondhat minden "következmény" macera nélkül
Próba idő után mondasz fel magadat is meg a munkáltatót is meg szívatod(millió papír munka)
Ha azután mondasz fel köteles vagy 2 vagy 4 hetet ledolgozni addig nem mehetsz el Ha megteszed súlyos pénzbírság lesz belöle
Inkább telefonálj be és mondj fel tudom személytelen meg undorító de nem számít ha nem akarsz ott maradni
Igen, felmondhatsz akkor is.
Kérlek, legközelebb ilyen kérdést a munkaügyekbe tegyél.
1es mi az hogy nem? Akkor mond fel amikor akar.
2 hónap alatt csak lesz időd bemenni vagy betelefonálni.Jobban jársz ha előtte mondassz fel,de utána is bőven megteheted,az már már,hogy akkor már vannak kötelezettségeid de megteheted azt is,hogy ha felmondási idővel baszogatnak,hogy azt táppénzen töltöd le
Nem kell személyes jelenlét a felmondáshoz. Betelefonálsz, hogy holnap nem akarsz ott dolgozni. Ennyi.
Akkor kell személyes jelenlét ha le kell adni munkaruhát, munkacipőt, belépőkártyát stb. Ez cégfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!