Aki megkapta a vedettsegi igazolványt mindig magánál tartja?
Figyelt kérdés
2021. jún. 24. 12:00
1/9 A kérdező kommentje:
Mármint h bárhol kérhetik?
2021. jún. 24. 12:00
2/9 anonim válasza:
igen, bár még egy helyen sem voltam ahol kérnék.
3/9 anonim válasza:
Én is magamnál tartom, a többi iratom mellett :)
4/9 anonim válasza:
Igen. Ha kapok egy harmadikat, akkor már zsugázhatunk is vele. :-)
5/9 anonim válasza:
nekem applikációban is megvan, de eleve kerülöm az olyan helyeket ahol kérhetik.
6/9 anonim válasza:
Igen, gyakran be szoktunk ülni a párommal valahova hirtelen felindulásból, így inkább mindig magunknál tartjuk.
7/9 anonim válasza:
Igen. A személyi, lakcímkártya, jogosítvány stb. mellett van egy igazolványtartóban.
8/9 anonim válasza:
Igen, én azzal alszom, a mellettem lévő ágyon foglal helyet. A nappaliban is kiemelt, központi helyen tartom remek megvilágításban. Esténként nagyokat sétálok vele a romantikus Holdfényben a tóparton békakuruttyolás közben. Olyan jó, hogy már tavasszal megkaptam, mert akkor pedig a mezőn, virágillatban sétáltam, hallgatva a szorgosan dolgozó méhek zümmögése által keltett romantikus hanghatást, ahogy a mező légüres terét betöltötte. Ekkor egyébként valamit megmozgatott bennem, a mellkasomhoz öleltem és azt mondtam neki, ezentúl mindig velem leszel. Feleségemtől is elváltam, mert a kis kártyácska (kari-nak becézem egyébként, vagy édi-védinek) teljesen betöltötte a szívem, így másnak benne rajta kívül nem maradt hely. <3
9/9 anonim válasza:
persze
nem akkora nagy darab hogy ne férne el. és ki tudja hova sodor az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!