Papatorpike kérdése:
Mit tehetek, ha a munkáltatóm szándékosan eltépte a táppénzes papíromat?
Figyelt kérdés
1 hétig voltam táppénzen, most hogy mentem dolgozni, a munkáltatóm előttem eltépte az igazolást, és önhatalmúlag szabit és szabadnapot írt rá. Előbb kit keressek ez ügyben, az orvosomat esetleg előbb?2022. máj. 7. 02:53
11/12 anonim válasza:
Azt tedd amit a 8as javasol.
Ha ezert kirug, akar mas indokkal is, akkor feljelented. Keresel egy ugyvedet es megallapodsz vele hogy ha nyerhető az ugy akkor a honoráriuma legyen a megitelt karterites x szazaleka. Esetleg keresel egy jogvédő szervezetet aki ingyen segit. Ha kirug vagyoni es nem vagyon karteritesre is jogosult leszel, a munkaltatot meg megfongatjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!