Hol keresnek a kezdő orvosok állásokat? Nincs is orvos hiány?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm idén végez az orvosin, és nézegettem hogy hol vannak állások, de semmilyen munkalehetőséget nem találtam.
Ezeket nem hirdetik meg? Vagy valami titkos helyen?
Vagy nincs is orvos hiány mert mindenhol tele van minden?
2022. máj. 5. 18:57
1/15 anonim válasza:
Rossz orvos van mindenhol, szakképzett orvosból van hatalmas hiány.
2/15 anonim válasza:
Az orvosi büfészak, sehova se kell.
3/15 A kérdező kommentje:
De a kezdő orvos az nem = rossz orvos gondolom, csak kell pár év tapasztalat, nem?
és én azért ne gondolnám büfészaknak, bár nem jártam ilyen helyen, de aztmondják nehéz
2022. máj. 5. 19:09
4/15 anonim válasza:
Manapság már nincs szükség orvosokra. Programok gyógyítanak, amit a gyk programozók írnak full home office-ban, koktélt szürcsölgetve a medence mellett havi nettó 25000 dollárért.
5/15 anonim válasza:
657 találat van a professionon orvos keresőszóra, pályakezdő szűrővel
6/15 anonim válasza:
Orvosival éhen lehet halni, csak gyakoris programozónak, vagy gyakoris burkolónak éri meg menni!
7/15 anonim válasza:
Nálunk szinte minden osztályra vesznek fel rezidenseket, közigálláson és a kórház oldalán is kint van. Szakorvosokat, osztályvezető főorvost is keresnek de arra pláne nem jelentkezik senki egy világvégi lepusztult kórházba, még rezidensek se nagyon jönnek, mert nincs kitől tanulni és rosszabb napokon egymás záróit kénytelenek ellenőrizni.
8/15 anonim válasza:
Miert nem eleg neked egy altalanos orvosi OKJ? az alapveto praktikakat megtanulod, engednek mindaddig praktizalni amig nem specializalt a terulet
9/15 A kérdező kommentje:
orvosi OKJ? te miről beszélsz? :D
2022. júl. 19. 10:27
10/15 anonim válasza:
Évente vagy 600orvos végez magyar egyetemeken, de vidéki kis kórházakba senki sem szeretne menni.
Egyébként lassan nem orvosból, hanem egészségügyi szakdolgozóból lesz hiány. Tudjátok, hogy hány radiógráfiai asszisztens végzett idén a SOTE-n? 12
Aneszteziológiai szakaszisztens nélkül nem sok kórház tudna működni, mégsincsenek sehol feltüntetve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!