Mennyit keres ma egy kezdő orvos?
Figyelt kérdés
Nem tudtam hova írjam a kérdést, nem volt jobb ötletem..2022. ápr. 28. 11:29
1/4 anonim válasza:
Alap: bruttó 619e ft.
De jöhet erre még Markusovszky-ösztöndíj, ügyeleti pótlék, és még pár kiegészítő díjazás....
2/4 anonim válasza:
Hat nem tudom hol adnak annyit de szentesen 260e bruttot akartak ajanlani fogorvoskent ..
3/4 anonim válasza:
Az első nem jól írta, bruttó 619 ezres összeg nincs is, bruttó 616 ezres orvosi alapbérkategória létezik, de az se a kezdő, hanem a legalább már két éve dolgozó orvosok alapbére jelenleg, a kezdőké nagyjából 100 ezerrel kevesebb, hozzávetőlegesen 500-520 ezer bruttó. Az viszont jól írta az első, hogy ehhez még jöhet ügyeleti pótlék, adott esetben ösztöndíj, meg esetleg egyéb juttatás.
4/4 anonim válasza:
Nyilván a cikk is pontatlan, ami alapján az első írta ezt a pontatlan számot, arról nyilván vitatkozhatnánk, hogy mi számít "kezdő" orvosnak, határeset a két éve dolgozó, de a kérdező nyilván nem erre gondolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!