Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudnátok segíteni karrierválas...

Tudnátok segíteni karrierválasztásban, jövőre érettségizek?

Figyelt kérdés

Kitűnő tanuló vagyok egy budai elit gimnáziumban, azonban elakadtam most egy kicsit.

Jövőre érettségi, vár a nagybetűs élet, el kell döntenem merre visz utam. Világ életemben keményen tanultam, küzdöttem sikereimért. Mindig is sebészorvos szerettem volna lenni, ezért SE-ÁOK a cél jövőre, viszont nem ártana egy életképes alternatíva sem. Mindenki pénzből él, az orvos is, ez tiszta remélem mindenkinek.

Ha mégse jönne össze a tervem, úgy gondoltam, hogy elvégzek egy burkoló képzést, mivel ezzel is embereken tudnék segíteni relatíve, nem mellesleg milliókat kereshetnék. Ami ha összejönne a felvételi minimum 10 év lenne, burkolóként meg már iskola közben is tudnék fusizni.

Ti melyiket választanátok? Milyen egy burkoló tagozat mentalitása, motiválják egymást a tanulók, milyen a csapatszellem stb? Esetleg ha volt már valaki itt hasonló helyzetben, kérem ne habozzon.

2022. máj. 4. 14:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez kivalo parositas, ha lerobbansz 40-50 eves korodra a burkolasban, akkor orvoskent tudod majd kezelni magadat.
2022. máj. 4. 15:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlóan voltam, hogy mérnökinformatikus legyek vagy villanyszerelő.

Végül mérnökinfóra mentem, de rettenetesen durva kínszenvedés volt és kicsit elrontotta az egészségemet és fitnessemet, amin még sokat kell dolgoznom, hogy normál szintre hozzam.

Hosszútávon szerintem meg fog térülni a döntésem, de most például ha újra kezdeném villanyszerelőnek mennék.

2022. máj. 4. 15:28
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy sebész kezének köztudottan jót tesz 10 év burkolás.
2022. máj. 4. 15:46
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak azt tudom mondani, hogy hallgass a saját magadra, hogy mi szeretnél lenni.

Én annó az építész mérnöki hivatás mellet tettem le a voksomat 15 évesen, mindíg is jól ment a matek és szerettem rajzolni, tökéletes döntés volt (gondoltam akkor). A közép iskola alatt nagyon élveztem, hogy ezt tanulom és relatív jól bekerestem a lusta évfolyam társaimnak való rajzolásokon. Szóval elkezdődött az egyetem és egy szemeszter után otthagytam. Teljesen megváltozott a vélleményem és abba biztos voltam, hogy ezt nem fogom csinálni. Ez után jelentkeztem közgazdáságra (ez volt az utolsó aminek esélyt adtam). Az egyetemet sikeresen elvégeztem és nem bántam meg, hogy felhagytam az előzővel.

2022. máj. 4. 17:03
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Legyél olyan mint én:

Szerezz gazdasági bsc diplomát, gazdasági msc diplomát.

Majd tanulj meg programozni.

Szerezz IT melot gazdasági + tech skillekkel kombinálva.

2022. máj. 4. 17:13
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az orvosi-kukás a nyerő párosítás. Kapsz melle egy szép szolglálati autót akkora bivaly motorral, hogy a csajoknak leesik az alla
2022. máj. 4. 17:42
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ti amúgy tényéeg elhittétek ezt a kamukérdést? :D Mikor megláttam a burkoló szót egyből tudtam, hogy kamu.
2022. máj. 4. 18:51
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Apukád kőműves vagy építési vállalkozó? Egy ügyvéd nő és egy kőműves, te meg a budai elitgimiben olyan bizar párosítás.
2022. máj. 4. 19:01
 19/20 A kérdező kommentje:

18: kőműves. Lakásokat-házakat újít fel.

Miért olyan bizar hogy egy ügyvéd nő összejöjjön egy kőművessel?

2022. máj. 5. 06:32
 20/20 anonim ***** válasza:
41%

Amiért bizarr, hogy egy orvostanhallgató az építőiparban akar fusizni.

Kamukérdés.

2022. máj. 5. 07:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!