Érdemes-e bértárgyalást kezdeményezni, ha fizetésemelést ajánlanak?
Figyelt kérdés
Nem sokára esedékes lesz a főnökkel egy tárgyalás, ahol úgy néz ki fizetésemelést is fogok kapni, mivel a feladataim bővültek az elmúlt időszakban.
Jelenleg eléggé a piaci bér alatt vagyok, így mindenképpen akartam emelést kérni egyébként is.
Kérdés, hogy ha kapok egy ajánlatot és esetleg keveslem, akkor jó ötlet-e belengetni, hogy mennyivel lennék elégedett, vagy örüljek, hogy kaptam emelést? IT terület és egy kicsi, de jól menő cég.
2022. máj. 2. 13:42
1/5 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy neked ennel a cegnel erdemes-e?
Semmit nem tudunk sem rolad, sem a cegrol. Mennyi tapasztalatod van, mennyi a mostani fizud, mennyi a cegnel ehhez a pozihoz tartozo bersav stb.
2/5 A kérdező kommentje:
Nincs a cégnél konkrét bérsáv, de olyan 45%-kal a piaci bér alatt vagyok, több éves tapasztalattal.
2022. máj. 2. 14:06
3/5 anonim válasza:
Tobb eves tapasztalat a 4 es a 17 is.
Ha 45%-kal vagy a piaci ber alatt, akkor mit keresel meg ott?
4/5 anonim válasza:
Mégis mi a terved? Tegyük fel kapsz 20% emelést, ezt felalkudod mondjuk 30-ra és örülsz majd, hogy már csak 15%-kal keresel a piaci bér alatt?
5/5 anonim válasza:
Keress másik helyet. Ha ennyivel piaci ár alatt vagy fizetve akkor hiába emelnek, akkor sem lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!