Ha elutasitok egy munkát, mennyi az esély hogy később a főnök aki egy személyben dönt a felvételről, x idő múlva felvegyen?
Figyelt kérdés
Illik, nem illik próbálkozni?2022. ápr. 30. 15:51
1/2 anonim válasza:
Én volt már, hogy megpróbáltam, és felvettek. De szerintem ez a ritkább. Mindenesetre megpróbálni semmibe nem kerül.
2/2 anonim válasza:
Tavaly januarban voltam egy ket koros interjun, ott nem vettek fel de nem is jeleztek vissza. 9 honap utan felraktak az allast, 1 kor volt de akkor mar annyit fordult a kocka, mondtak interjun, hogy a januaribol vissza sem jeleztek, illetve azt is, hogy felmondas alatt voltam es volt 2 meglevo ajanlatom. Par nappal kesobb felvettek, elfogadtam, lassan fel eve itt dolgozom de majd valtani szeretnek idovel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!