Érettségivel semmi esély munkákra a Gyáron kívül?
Nem kaptam meg a diplomámat mert 3ik éve nem sikerül letennem a szakmai angolt. Nagyon nem vagyok beszédes és egyszerűen nem sikerül. Így nincs vegzettségem. Idén vagyok 28 êves és azoknak kiadták a diplomát akiknek csak általános nyelvvizsga kellett volna de az én szakomhoz elvileg kell és nem kapom ki.
Így meg nem tudok munkát vállalni sehol mert mindehez végzettséget kérnek.
Így hogy dolgozzak? Sehol nem kapok munkát mert nincs papírom. És 3-4 műszakos munkákat meg nem bírom.
Az államvizsgád megvan? Olyan szakterület amihez törvény írja elő a diploma kézhezvételét?
Ha a válasz igen és nem, akkor nyugodtan jelentkezhetsz a szakterületed szerinti pozíciókra.
Viszont az önámítást fejezd be, nem azért nem bírsz lenyelvvizsgázni, mert nem vagy beszédes, hanem mert nem tanultad meg rendesen a nyelvet.
Egyébként számtalan területen el lehet helyezkedni gyáron kívül is. Vendéglátás, gyorsétterem, kereskedelem, segédmunka stb stb
Ha ilyen nyomi vagy, hogy egy nyamvadt nyelvvizsga se megy, akkor tényleg a gyári munka a te világod.
Bocs.
@11:25
Ja csak azt vetted ki a kis képletedből, hogy ahogy diplomával lehet valaki töklámpa úgy szakmával is, és pont ezért soha nem fogja elérni azt a mese anyagi szintet amit itt össze hadoválsz. A nyugati mosogatókról meg ne is beszéljünk. Nagy része majdnem ugyan olyan csórón jön haza mint ahogy kiment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!