Miért terjesztik ezen az oldalon hogy a gyári munkások nettó 350-400 ezret keresnek miközben én így kerestem legutóbb gyári melóval?
2022. ápr. 30. 08:24
21/34 anonim válasza:
360-400 órát vagyonőrködök meg portáskodok másodállásba egy hónapban, nincs semmi csodagyár. De erre érttettem, hogy más ebből a pénzből háromgyereket nevel.
22/34 anonim válasza:
Ha karbantartót meg mérnököt belevesszük akkor még nagyjából lehetséges lenne bár keleti régióba ez nem feltétlen így van.
Betanított munkás max nyugati országrészben kaphat ennyit bár ott sem mindenhol(orrba-szájba túlórázás nem számít,heti 40 órával számolva)
Amúgy nem nagyon terjesztenek mostanában ilyet,volt egy troll aki gyárban kereste a csilliókat de az már nem volt egy ideje.
23/34 anonim válasza:
Aki ilyen képet rak fel az nem is érdemel többet.
24/34 anonim válasza:
Azért kérdező, mert ez az oldal tele van heti nettó két milliót kereső burkolókkal, akik fel sem kelnek egy millió alatt, így nyilván halvány lila fogalmuk sem lehet róla
25/34 anonim válasza:
Ahogy előttem írták, kamuznak, vagy túlórával számolják.
Másrészt itt sok a kamus
26/34 anonim válasza:
Úgy, hogy nem csak BAZ megye létezik. Gyere el Gy-M-S megyébe
(3 műszakba 300 nettó alatt biztos nem mennék el)
29/34 anonim válasza:
Borsodban persze, hogy nem kapsz ennyit, de pl Kecskeméten a Mericben nettó 280 al kezdesz (2 haverom van ott, szóval ez tuti)+cafe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!