Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért terjesztik ezen az...

Miért terjesztik ezen az oldalon hogy a gyári munkások nettó 350-400 ezret keresnek miközben én így kerestem legutóbb gyári melóval?

Figyelt kérdés

[link]

164 nettó, teljes munkaidő, 3 műszak. BAZ megye.

2022. ápr. 30. 08:24
1 2 3 4
 11/34 Hintalow ***** válasza:
88%

Többnyire az ilyen kijelentèseknèl, ha igazat mondanak is, kèt dolgot szoktak "kifelejteni"

- vagy 12 órázásokkal, èjszakával, műszakpótlèkokkal, heti hat nap melóval keres annyit (úgy nem nagy kunszt, hogy kb ez az èleted, de szerintem èrtelme sincs sok)

-a másik meg amit sokszor utólag böknek ki, hogy ja, ő a határ túloldalán dolgozik (esetleg èl is) ès az eurós munkabèrèt számolja vissza forintba 😀

2022. ápr. 30. 11:27
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Bizonyára vannak olyan emberek az oldalon, akik szeretnek túlzásokba esni a havi fizetésükkel kapcsolatban, de hogy ennek mi értelme az én magam se értem.

Én Győrben dolgozom az Audiban, mint szereldei munkatárs már lassan 17 éve.

Az én fizetésem havonta 400-500 forint közötti összeget keresek havonta, és ez a nettó, amit kézhez kapok.

Van egy Szakmunkás bizonyítványom és egy érettségim. Hidd el hogyan meg lehet ekkora összegeket keresni havonta, csak nem mindegy hogy az ország melyik pontján laksz.

Egyébként BAZ-megyében a havi 164.000 nettó, azért az kevésnek számít szerintem.

Lesznek biztos kétkedők, de majd akkor én is fel töltök egy fényképet, hogy bizonyítsam azt amit le írtam.

2022. ápr. 30. 12:31
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Sok hely van, ahol nem akarnak fizetni, ezt kellene megérteni.

Az se mindegy, hogy lakatot gyárt a cég, vagy mondjuk CT-t, utóbbiban értelemszerűen magasabbak a fizetések, de az elvárások is!

2022. ápr. 30. 12:37
 14/34 anonim ***** válasza:
88%
Az sem mindegy hogy van gyereked és mennyi! Gyerek nélkül sokkal kevesebb a jövedelmed
2022. ápr. 30. 12:38
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk Szombathelyen, vagy Győrben simán megkeres ennyit egy sori dolgozó nem egy gyárban. Persze ez az összeg általában műszakpótlékkal és az ilyen olyan fiszfasz egy napot táppénzen vagy és bukod a felét bónuszokkal jöhet össze.
2022. ápr. 30. 13:04
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
#15 vagyok, az 5 hétvégéből 4 túlóra havonta, vagy folyamatos műszak lemaradt
2022. ápr. 30. 13:05
 17/34 anonim ***** válasza:
5%

"Az sem mindegy hogy van gyereked és mennyi! Gyerek nélkül sokkal kevesebb a jövedelmed"

Gondolom nincs családod. Ha 3 gyerkőc után adómentes vagy, még akkor is mínuszban leszel, csak szólok. A család, a mai világban MO-on luxus.

2022. ápr. 30. 14:15
 18/34 anonim ***** válasza:
78%
#17 ennek mi koze a kerdeshez?
2022. ápr. 30. 14:27
 19/34 anonim ***** válasza:
20%

"A család, a mai világban MO-on luxus."

Totálisan baromság, a családsegítő rengeteget tesz értük, én ismerek olyanokat akik abból a pénzből amit én keresek egyedül (dupla garantált bérminimum) más egy öt tagú családot tart fent három gyerekkel és egy beteg apával.

2022. ápr. 30. 14:52
 20/34 anonim ***** válasza:
82%
Diplomás adminisztratív állásban, győri irodahazban nettó 280 ezret kapok és 100 %-ban német nyelven kell műszaki adatokkal foglalkozni német kollégákkal kommunikálni. Nem vagyok palyakezdő. Szívesen venném a csoda gyárak listáját azonnal mennék a sorra.
2022. ápr. 30. 14:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!