Miért terjesztik ezen az oldalon hogy a gyári munkások nettó 350-400 ezret keresnek miközben én így kerestem legutóbb gyári melóval?
Többnyire az ilyen kijelentèseknèl, ha igazat mondanak is, kèt dolgot szoktak "kifelejteni"
- vagy 12 órázásokkal, èjszakával, műszakpótlèkokkal, heti hat nap melóval keres annyit (úgy nem nagy kunszt, hogy kb ez az èleted, de szerintem èrtelme sincs sok)
-a másik meg amit sokszor utólag böknek ki, hogy ja, ő a határ túloldalán dolgozik (esetleg èl is) ès az eurós munkabèrèt számolja vissza forintba 😀
Kérdező!
Bizonyára vannak olyan emberek az oldalon, akik szeretnek túlzásokba esni a havi fizetésükkel kapcsolatban, de hogy ennek mi értelme az én magam se értem.
Én Győrben dolgozom az Audiban, mint szereldei munkatárs már lassan 17 éve.
Az én fizetésem havonta 400-500 forint közötti összeget keresek havonta, és ez a nettó, amit kézhez kapok.
Van egy Szakmunkás bizonyítványom és egy érettségim. Hidd el hogyan meg lehet ekkora összegeket keresni havonta, csak nem mindegy hogy az ország melyik pontján laksz.
Egyébként BAZ-megyében a havi 164.000 nettó, azért az kevésnek számít szerintem.
Lesznek biztos kétkedők, de majd akkor én is fel töltök egy fényképet, hogy bizonyítsam azt amit le írtam.
Sok hely van, ahol nem akarnak fizetni, ezt kellene megérteni.
Az se mindegy, hogy lakatot gyárt a cég, vagy mondjuk CT-t, utóbbiban értelemszerűen magasabbak a fizetések, de az elvárások is!
"Az sem mindegy hogy van gyereked és mennyi! Gyerek nélkül sokkal kevesebb a jövedelmed"
Gondolom nincs családod. Ha 3 gyerkőc után adómentes vagy, még akkor is mínuszban leszel, csak szólok. A család, a mai világban MO-on luxus.
"A család, a mai világban MO-on luxus."
Totálisan baromság, a családsegítő rengeteget tesz értük, én ismerek olyanokat akik abból a pénzből amit én keresek egyedül (dupla garantált bérminimum) más egy öt tagú családot tart fent három gyerekkel és egy beteg apával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!