Hogyan zajlik nálatok a cégnél a fizetés emelés?
Volt olyan hely, ahol egyesével volt "megbeszélés", de hiába kerítettek ekkora feneket, elég nevetséges összeget emeltek (mindenkinek).
Volt ahol elsunnyogták.
Volt, ahol meg ígérgették (gondolom azóta is ígérgetik).
Van ahol normálisan intézik, hogy teszem azt januártól minden csinnadratta nélkül több pénzt utalnak, és a szerződésben is maguktól javítják vagy esetleg eleve benne van?
Mrmint persze adtak volna, de amikor tudod hogy mennyit ersz akkor nem allsz le 5-10 szazalekos emelessel ha mashol tudod hogy megkapod a 20-30-50 szazalekot...
En legalabbis eddig igy bertargyaltam, vagy megkaptam amit elore eldontottem vagy meg azon a heten felmondtam
10+ éve dolgozom ugyanannál a cégnél. Ez idő alatt általában év eleji bértárgyalás volt, ahol megalkudtunk az emelésről a főnök/tulajjal.
Olyanra is volt példa hogy bővült a feladatköröm, ebben az esetben külön tárgyalás volt arról, mennyiért vállalom a több feladatot.
A főnökömnek vannak jó és vannak rossz tulajdonságai, de azt mindig, mindenki előtt hajlandó vagyok kijelenteni, hogy pénzügyekben maximálisan korrekt.
Felhívnak telefonon és az ügyvezető titkárnője közli, hogy ettől, meg ettől a dátumtól ennyi és ennyi emelést adott a cég, és köszönik, hogy náluk dolgozok.
( vagyonőr )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!