Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjú után sejtetted,...

Állásinterjú után sejtetted, hogy te leszel a kiválasztott?

Figyelt kérdés
Mikor már az összes körön túl voltál, mire számítottál? Volt valamilyen megérzésed, hogy sikerült vagy nem? És igazad lett?
2022. ápr. 19. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ötből ötször sejtettem hogy felvesznek, de valójában 4-en jelezték, hogy felvettek, egy soha nem hívott vissza.
2022. ápr. 19. 21:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Altalaban elore lehet tudni hogy felvesznek, eddig egy helyen volt az hogy nem kellettem es az nagyon meg is lepett.
2022. ápr. 19. 22:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én többször jártam már úgy, hogy oda vettek fel, ahova nem is gondoltam, ahova meg szinte biztosra vettem, oda nem.
2022. ápr. 20. 09:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyik esetben nagyon nem. (Ott három körös lett volna az interjú, a második kör után kiválasztottak és ajánlatot tettek)

Másik esetben két körből kettő után nagyon reménykedtem és bejött

2022. ápr. 20. 10:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az egyiknél nem gondoltam és utólag nem is volt jó érzésem az interjú után, szóval el sem kellett volna fogadnom. Nem sokáig dolgoztam ott.

A másiknál éreztem, hogy ez az én helyem, el is voltam keseredve, amikor eltelt úgy 2 hónap, hogy nem hívtak. Lemondtam róla. Áprilisban interjúztam, július közepén hívtak, hogy egy hét múlva kezdhetek. :D 6 éve ott dolgozom, azóta két interjún jártam. Az egyik egyáltalán nem volt szimpi és nem feleltem meg a feltételeknek, így nem gondoltam, hogy hívni fognak, de felvettek volna. A másiknál a feltételekkel nem voltam kibékülve, de tudtam, hogy megkapnám a munkát, ha elfogadnám. Így is lett. Nem fogadtam el.

Szerintem érzi az ember nagyjából, hogy megvan-e a kölcsönös "kémia".

2022. ápr. 20. 11:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Én most egy hellyel úgy vagyok, hogy nem tudom eldönteni. Pedig kifejezetten jónak gondolom magam a másik ember feltérképezésében, de most azt is el tudom képzelni, hogy igen, kellek, de azt is, hogy végül nem rám esik a választás. Előbb utóbb kiderül..
2022. ápr. 20. 11:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ezen már nem szoktam gondolkodni, mert sok helyen, ahol befutónak hittem magam mégsem engem valasztottak.
2022. ápr. 20. 12:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

7-essel értek egyet.

Szerintem ezt nem lehet előre sejteni, mert sok helyen pl. a főnök nagyon jól játssza a szerepét, nem akar megbántani, nem akar konfrontálódni, de már ott tudja, hogy eszébe sincs felvenni. Pl. én voltam olyan helyen, ahol a leendő csapatnak is be lettem mutatva, aztán soha többet nem is hallottam róluk. Nem is értem, erre minek pocsékolják az idejüket?

Aztán van olyan, hogy jónak tartanak, de utánad lesz egy még jobb.

Vagy visszamondják a keresést, vagy nem is kaptak rá eleve engedélyt. Igen, én multinál dolgozom, és ha hiszed, ha nem, a főnök interjúztat úgy embereket, hogy még nem is kapott rá engedélyt, hogy felvegyen bárkit. Csak hogy legyen valaki a talonban, ja, köszi.

Vagy egyszerűen szólnak a főnöknek, aki már interjúztat, hogy van egy kismama, akit vissza kell venni, és nálad van üresedés, vagy egy másik munkakör megszűnt, és ezt az embert át kell venned.

Szóval én már rég nem agyalok ilyeneken, mert nem lehet tudni, hogy mi van a háttérben, és nem akarom magamat hibáztatni.

Persze volt olyan, hogy úgy jöttem ki, hogy ezt most jól leszúrtam, és nem is vettek fel. De volt egy olyan is, hogy úgy jöttem ki, hogy ezt most jól leszúrtam, és mégis felvettek. Ki tudja, hogy a főnök mit keres az emberekben. Lehet, hogy néha csak emberileg nem szimpatikus a jelölt, vagy ellenkezőleg, hiába mondasz egy hülyeséget, ha egyébként meg tetszel neki.

2022. ápr. 22. 17:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!