Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez jó fizetésnek számít ?

Ez jó fizetésnek számít ?

Figyelt kérdés

Pályakezdő vagyok, közgazdász diplomával, banknál nettó 260.000 forint az ajánlatom, 3 napon belül vissza kell jeleznem, elfogadom-e.

Helyileg Budapest. Azon gondolkodom, hogy elfogadjam-e vagy pedig menjek Woltozni. Igazából a kötetlen munkaidő jobb lenne, de most dilemmában vagyok. 8-16 a fiók nyitvatartása, tanácsadóként ezen időn felül más feladatom nem lenne, szóval munkaidő után elvileg mehetek egyből haza?

2022. ápr. 13. 16:05
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Igazából engem is sokkal jobban vonz az irodai munka, csak most az a konkrét helyzet, hogy őszig egyéb elfoglaltság miatt nehéz lenne összeegyeztetni a munkaidőt. Mikor jelentkeztem, ez még nem volt így. Szóval őszig terveznék csak futárkodni. Egyszerre két melót ezért nem tudnák vállalni.

Csak van bennem egy félsz, hogy lesz-e még ilyen lehetőségem. Bár abból kiindulva, hogy közép fokú végzettség+vizsga a követelmény, amit én túlteljesítek, lehet, hogy alaptalan a félelmem.

2022. ápr. 13. 19:13
 12/12 anonim ***** válasza:
49%

Honnan van a közgazdász diplomád? Milyen szakon végeztél? Milyen nyelvtudásod van? Ismersz alapszintű skript nyelveket?

Én is most végeztem közgazdászként több barátommal együtt és ez a fizetés gyenge - közepes. Ha pl. magas szintű angolod, és mondjuk SQL, VBA, Python közül legalább az egyiket ismered, akkor a multik Pesten, Morgan, Citi, KPMG, etc. sokkal többet is fizetnek.

2022. ápr. 14. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!