Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ennyi pénzért melózzak? 23/fiu

Ennyi pénzért melózzak? 23/fiu

Figyelt kérdés

1 éve jöttem a gyárban munkámra nem panaszkodhatok és elégedett vagyok a fizetéssel is havi (200-250 közt ingadozik)

van egy gyerekem és most jön a második, nyilván mint minden normál ember szeretnék minél többet megadni nekik, de most sem panaszkodhatnak átlag emberként élünk

viszont azelőtt hogy ide jöttem volna 2 hetente kerestem ennyi amit itt egy hónap mulva kapok meg! (igen dupla annyit kapptam) több munkáért dupla pénz, de enne megvolt a fortélya is mert 2 hetente egy napot láthattam a családom, (egy hónapban egyszer) ezért ott hagytam elég volt 8 hónap ebből.

2022. ápr. 12. 05:42
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
90%
#10: Sajnos ez a mai Magyar valóság. Pucér sejhajra vállalnak gyereket, mert a családtervezés, gondolkodás manapság nem divat, az meg, hogy belátni, hogy az anyagi helyzet nem teszi lehetővé a gyerekvállalást, pláne nem jellemző.
2022. ápr. 12. 11:46
 12/39 anonim ***** válasza:
12%
Az megvan, hogy a 3. purdénál jogosultak vagytok egy ingyen családi autóra és 20 m ft ajándékra, plusz szja-t sem kell többé fizetnetek?
2022. ápr. 12. 15:21
 13/39 anonim ***** válasza:
87%
Ezt a gyerekvállalás előtt kellett volna eldönteni. ¯\_(ツ)_/¯
2022. ápr. 12. 18:29
 14/39 anonim ***** válasza:
23%
Babaváró ès egyeb dolgoknak érdemes lenne utána nézni, hogy mire is vagytok jogosultak.
2022. ápr. 12. 18:29
 15/39 anonim ***** válasza:
85%
#14: Reméljük sterilizálásra...
2022. ápr. 12. 19:16
 16/39 anonim ***** válasza:
17%
Hogy mennyi rosszindulatú ember van itt.. Igen, valóban egyrészt felelőtlenség a csupasz seggre szülni, de ez még nem jogosít fel senkit arra, hogy itelkezzen felette hovatovább sterilizalast emlegessen. Ő ráadásul becsületesen dolgozik is. Ha meg mindenki megvarna hogy meglegyen mindene is, lenne vagy 35-40,jó esetben, mire jöhetne a baba. Akkor meg sok esetben már nem jön. Én is 34 voltam az első babánál, már nem várnék rá ennyit, akkor sem álltunk meg úgy, ahogy kellett volna anyagilag, de a biológia az biológia. Ha megvan egy alap biztonság, akkor jöjjön a baba, ha vágynak rá. Azt se tudjátok h mondjuk kérdeznék lehet teher mentes saját háza van. Ha volt szülői segítség miért ne. Én feltételezés h van neki, máskülönben nem örülne 200-250nek,mivel az albi vagy a hitel nagy részét el is vinné ennek. A saját ház pedig hatalmas előny manapság.
2022. ápr. 12. 23:20
 17/39 anonim ***** válasza:
68%

Nem nagyon lehet erre mit írni..

Konrétan azt kérdezed, hogy melyik kompromisszumot kössed meg egyénileg.

Több pénz vagy több idő a családra..

Erre szokták mondani, hogy manapság már "gyerekek nevelnek gyerekeket".

Ha a helyedben lennék, akkor most per pillanatban én a jobban fizető munkát választanám. Válságos időszak van amit kevéspénzel nem nagyon lehet túl élni plána ha gyerek is van a dologban. Ha (tegyül fel) ez átmegy a gazdaságon. Akkor talán bevállalnám a kevesebb pénzt több időt családdal verziót, gondolván azt, hogy az a kevesebb pénz is elegendő lesz arra, hogy éljetek ugyan ilyen átlagos életet.

Persze én csak egy 25 éves fiú vagyok aki még egyáltalán nem gondolkozik (és talán nem is fog) család alapításon. Ezért lehet túl könnyedén gondoltam el ezt az alternatívát. Biztos nehezebb lesz a dolgod család mellett, bár hogy is döntesz.

2022. ápr. 13. 00:11
 18/39 anonim ***** válasza:
22%
Utolsónál a kérdező két évvel fiatalabb. Pedig még az utolsó is fiú.
2022. ápr. 13. 00:41
 19/39 anonim ***** válasza:
82%
Itt seems c-type situation.
2022. ápr. 13. 06:36
 20/39 anonim ***** válasza:
25%

Vicces hogy rengeteg ember mennyire nem lát ki a saját szűk szociológiai/kulturális közegéből és kb. csak saját magához hasonló embereket ismer valójában.

Ezt arra értem, hogy itt úgy megy a megrökönyödés, hogy léteznek ilyen emberek, mint a kérdező, mintha ez valami különlegesség lenne, közben meg milliószámra vannak itthon is ilyen emberek. A másik pedig a durva lenézés, az is elég kemény. Nyilván te is ha olyan családban és olyan körülmények között nősz fel, mint a kérdező, akkor te is hasonló ember leszel. Az hogy hova születtél az nem a te érdemed.

2022. ápr. 13. 07:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!