Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önéletrajz írás, gyors segítség?

Önéletrajz írás, gyors segítség?

Figyelt kérdés

Be kellene küldenem egy céghez még ma az önéletrajzomat, de fogalmam sincs hogyan írjam meg. Mit írjak a tanulmányokhoz, illetve van egy befejezetlen szakmám ezt hogyan írjam? És a tapasztalatokhoz mit írjak, ha eddig még sehol sem dolgoztam? És ha csak magyarul beszélek, azt is be kell írni a nyelvekhez?

Segítség teljesen el vagyok veszve!

2022. ápr. 11. 10:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szakma szakközépiskolában, érettségim van, de az is csak 2-es...
2022. ápr. 11. 16:37
 12/13 anonim ***** válasza:
60%
Hát, az sajnos harmatgyenge. Bár betanított operátornak biztos felvesznek valamelyik multihoz a gyárba.
2022. ápr. 11. 18:09
 13/13 anonim ***** válasza:
84%

Kedves, kérdező!

Fiatal vagy szintén, több idő ide kiírni, mintsem a google-t használni + tananyag volt az önéletrajz írás (manapság).

Érthető, hogy feszült vagy, az új/idegen dolgokkal szembe találva magad (jómagam is feszült voltam hasonló szitukban), ám ne feledd: ha valaki haszontalan választ ad vagy figyelmetlen, az arra való reakciód önmagadat képvideli, avagy minősíti.

Nem egyszerű az embereket se mindig kezelni, de könnyebb, ha nem az érzésre, hanem tudatosságra, logikára építed.

Kérdés: mi a célod pl karrier terén?

Az hogy munkaügyihez ragaszkodni igyekszel, a kínált munka nem kedvező s nem is akarod érdemes-e ugrálni nekik?

Persze valahol el kell kezdeni, de több útja, módja van, nemcsak a sablon.

Sokan csinálják azt, ha pl a leendő helyük, ahova mennek dolgozni egyeztetnek a felettessel és úgy regisztálnak be munkaügyibe, így megkímélve a sok ugráltatást, amit előirogatnak a rendszerben maradáshoz.

Pl nekem egy cseppnyi előnyöm se volt a haszontalan munkaügyi által, csak sok felesleges kör és lapot pazarló iratok, nyomtatványok.

A mi generációnknak már nem lesz nyugdíja se, magunkról kell gondoskodni s megalapozni azokat az éveinket is.

Mindettől függetlenül élvezd ki az életet, tapasztalj meg minnél több mindent s mindenből vond le pl azt miket szeretsz, mik érdekelnek, milyen pozitívumjaid vannak s mindennek az ellenkezőit.

Kívánom, hogy magadra lelj igazán és egy számodra optimális önazonos utat találj.

Nyári szezonos munkák, belföld, külföld, különböző személyek, társaságok, több aspektus mindenről és mindenkiről. Mindez pedig segíthet az önismeretben is, ha elemzed akkor vagy utólag a dolgokat.

Kellemes további szép hetet!

2022. ápr. 12. 03:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!