Önéletrajz írás, gyors segítség?
Be kellene küldenem egy céghez még ma az önéletrajzomat, de fogalmam sincs hogyan írjam meg. Mit írjak a tanulmányokhoz, illetve van egy befejezetlen szakmám ezt hogyan írjam? És a tapasztalatokhoz mit írjak, ha eddig még sehol sem dolgoztam? És ha csak magyarul beszélek, azt is be kell írni a nyelvekhez?
Segítség teljesen el vagyok veszve!
Oneltrajz minta-t ird be a googlebe, vagy europass cv letoltes.
Tanulmany legnagyobb iskolai vegzettseg es ird be a befejeztlen szakmad is kulon
Tapasztalat semmi ha nincs
Nyelvhez ha csak magyart tudsz akkor ird be h magyar anyanyelv szinten
Mas nyelvet ha tudsz ird be nyelv - alap kozep vagy felso szinten
Tanulmányok: legmagasabb végzettség. Ami majdnem meglett azt felesleges.
Munkatapasztalat: pályakezdő vagyok.
Idegen nyelvismeret nincs.
Nem vagy egyedül amúgy! :)
Én is így vagyok sajnos.
(Érettségi, C1 angol 23 évesen, 0 munkatapasztalat - eddig csak tanulni próbáltam de nem jött be semmi.)
Én azt csinálnám, hogy leírnám, hogy mi a motivációm a munkára.
Ez a kulcsa a dolognak szerintem.
Neked ez adhat esélyt.
(Engem így több interjúra behívtak - ott a helyszínen derült ki, hogy tanulnék még - ezért nem kaptam meg az állásokat)
És hozzáírnám még azt a befejezetlen tanulmányt, mint érdeklődési kört esegleg!! :)
Megírnám, hogy esetleg van jogsim.
5. Ha nem tudsz olvasni minek írsz?
Nem kapok semmilyen segélyt, hiszen annak feltétele minimum 1 év munka. Eddig senki sem alkalmazott, de ezt már leírtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!