Csalóka lehet, mert sokan nem engedhetnék meg maguknak azt az életszínvonalat ahogy élnek. Pl nővéremék összbevétele 800 nettó körül van, nekik fontos az öltözködés, ezert tetőtől talpig dizájner cuccokban járnak, pedig az anyagi helyzetük nem indokolná. Nekünk a férjemmel 2,5-szer ennyi a bevételünk, de minket nem érdekel a divat, H&M basic cuccokban járunk. Szóval ez a pénzügyi tudatosságtól függ, illetve a fontossági sorrendtől.
Amiket eddig felsoroltam legalább 40-45 millió ajándékba."
És persze ők vergődnek most a legjobban, hogy fúúúj elkőőőtözünk az országbóóóó mee olyan szaaaar.
És a diákhitel elengedését kihagytad.
Mi havonta 1 milliárdot keresünk, szívjuk a fogunkat, de még maradunk.
2022. ápr. 10. 19:42
6/17 anonim válasza:
Ingyanuto? Azt hogy lehet van gyerekem akarok én is
2022. ápr. 10. 20:43
7/17 anonim válasza:
10-15 m-ból már lehet így élni.
Persze van aki 1 misiből él így.
Fontossági sorrend...
2022. ápr. 10. 20:43
8/17 anonim válasza:
Kevés. Gyerekeim magán suliba járnak, tehát több mint havi 600e Ft az iskolaztatasuk (ez csak a suli más nincs benne) és senki se jár ilyen divat cuccokban az osztálytársaik közül, pedig szerintem egy osztálytárs családja se éhezik :)
2022. ápr. 11. 07:03
9/17 anonim válasza:
Közel sem biztos, hogy ez azt jelenti, hogy gazdagok. Szerintem sokkal valószínűbb, hogy csak ilyen kifele élő majmok, akik gazdagnak akarják mutatni magukat, és erőn felül megveszik ezeket a szarokat.
2022. ápr. 11. 07:29
10/17 anonim válasza:
És ugyan oda hordják iskolába a gyereküket, ahová ti?
Nálam itt bukik a sztori. Vagy magániskoláról beszélünk most?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!