Nógrádi György miért tűnik nekem mindig olyannak, mint egy hiperaktív kisiskolás, aki COD-on meg játékpuskákon nevelkedett fel?
Annyira beleéléssel mesél minden háborús konfliktust, mintha egy hü**egyerek felelne töriórán a 2. világháborúból amit egész tanévben megtanult 5-ösre amúgy mindennap COD-ozik, zabálja a militarista dolgokat és szuperlatívuszokban okoskodik mindenféle világpolitikai zagyvaságokról.
Jó neki hiszen még fizetést is kap ezért, miközben mások meg ugyanezeket a kocsmában 3 sör után ugyanúgy megdumálják miközben csak egy sima beszédtémának számít.
Vagy én látom rosszul a dolgot és a bölcsészellenesség beszél belőlem?
Ja bocs, a link lemaradt:
Gyorsan beszél ez tény de csak azért mert az agya is gyors. Voltam egy előadásán pár éve és szabad volt kérdezni is tőle utána amit ki is használtunk egy páran.
Az ISISről és a menekültválságról volt szó én viszont az észak koreai rakéta tesztekről kérdeztem hogy Japán miért nem lőtte le a ballisztikus rakétát ami az ország felett átrepült. Nem tudtam kizökkenteni és nagyon szépen elmagyarázta hogy hány országnak van ehhez megfelelő ezköze és hogy Japánnak miért nincs és nem is fognak adni nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!