Váltsak, felmondjak? Van egy viszonylag jól fizető állás./n 340/Viszont nagyon nem érzem jól magam,s sorra mondanak fela többiek is,a főnök miatt,alig maradt vki.De félő,mit találnék utána,s mennyiért.De megéria pénz,ha sok a stressz?
Ezt neked kell tudnod, hogy neked megér-e ennyit a stressz. Illetve azt is, hogy találsz-e ennyiért más állást.
Ha leírtad volna a végzettséged, tapasztalatod, területet, stb. akkor talán kaphatnál érdemben is választ.
Köszönöm, tisztában vagyok vele,eddig is így tettem, viszont nehézkes, ugyanis telefont nem vehetek fel, ha keresnek, H-P reggeltől estig munka, szabadnapot nem kapok (csak és kizárólag az előre egyeztetett 3x5 nap nyáron).
Ez sajnos eléggé megnehezíti.
Jelenleg nem a szakmámban dolgozom, igazából inkább a lelki része érdekelt volna, hogy ki, hogy élte meg.
Lehet kevesebb pénzért, de örömmel elvégezni egy jó helyen a munkát.
Vagy álmokat kergetek, mert máshol is hasonló a helyzet?
“ H-P reggeltől estig munka, szabadnapot nem kapok (csak és kizárólag az előre egyeztetett 3x5 nap nyáron”
Ne túlozzunk!
Napi 8,5 óra a munkaidőd, évi 7 nappal te rendelkezel a szabidból
Nem gondolom, hogy jó ötlet a leendő munkaadómmal egy wc-ben sutyorogni... :D
Vagy nem értem, valójában mire gondolsz.
Úgy látom én vagyok a hülye, hogy feltettem egy kérdést, ilyen segítő szándékú válaszokat valószínűleg kiegyensúlyozott emberek írnak.
Hálásan köszönöm.... 😂
Szerintem veled van a gond, segítő szándékú válaszokat kaptál.
Nem mondtam, hogy a wc-ben sutyorogj, de nyilván mondhatod, hogy wc-re kell menned, és kimész mondjuk az udvarra, vagy utánad mennek a slozira is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!