Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik kamionos cég jár...

Melyik kamionos cég jár Spanyol/Portugál pályát?

Figyelt kérdés
Ebben a viszonylatban keresek sofőr munkát. Lehetőleg ne hűtős legyen, de azt is írhattok.

2022. ápr. 10. 11:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
C vagy C+E? ADR van? Milyen tónusokra gondolsz? Mennyi a fizetési sáv? Amúgy rengeteg cég jár ezen az útvonalon. Próbáld meg meghirdetni egy ilyen témakörrel foglalkozó facebook csoportba. Tuti jönnek majd az ajánlatok.
2022. ápr. 10. 14:11
 2/13 A kérdező kommentje:

C+E, ADR van. Eddig 2/1-ben dolgoztam valami ilyesféle beosztás érdekelne.

Tudom, hogy sok cég jár ezen az útvonalon, csak az a baj, hogy nem fixen. Én folyamatosan ezt a magyar-spanyol/portugál viszonylatot szeretném járni, nem csak hébe-hóba amikor nincs más fuvar.

Facebookom nincs.

2022. ápr. 10. 14:53
 3/13 anonim ***** válasza:

a Waberersnél most részlegekre van bontva a cég, van olyan részleg ami csak spanyol-angolt jár, de gondolom mindenki oda akar menni :D

Amúgy a ponyvások nem nagyon szoktak (magyar cégek), a hűtősök inkább, ez a 2-n kívül meg gondolj bele nem sok értelme lenne ekkora távokat menni egy konténeressel mondjuk, hajón olcsóbb. Úgy hallottam amúgy hogy a Horváth Rudolftól járt oda pár kamion akik kormot szállítottak, nem tudom hogy ez igaz-e vagy hogy még van-e ilyen.

2022. ápr. 13. 11:52
 4/13 A kérdező kommentje:

Az az érdekes, hogy pár évvel ezelőtt még a konténeresek is javába lejártak Spanyolba. Rengeteg magyar konténeres volt Algecíras-ban. Nem tudom, hogy ez miért szűnt meg/változott meg.

A hátamon is feláll a szőr a német pályától, nem szeretem a rövidtávot :(

2022. ápr. 13. 13:50
 5/13 anonim ***** válasza:
57%

azert egy magyar-angol fuvar is megvan 1600 km :D Meg attol fugg mivel dolgozol, billencses/onkihordos potokkal a rovid tav sem nyug. Meg a hutosok elonye pl az hogy ugy konnyu melo, foleg ha nem neked kell targoncazni meg nincs raklap cserebere.

De pl Norvegiaba se jar nagyon magyar ceg, szerintem egy kezemen meglehetne szamolni kik azok akik csak oda jarnak, finn/sved melok is ritkak, nem tudom miert eroltetik allandoan ezt a nemet,angol palyat, lehet ez fizet a legjobban nem tudom de en is qrvara unom, fel evig nemet belfoldeztem most es ugy ereztem idegosszeomlast kapok hogy nem lehet haladni soha mert vagy elozni tilos van, vagy dugo, vagy utepites, ha lemesz B-s utra biztos hogy megfogsz egy majmot aki 60-al kullog ahhh agyrem.

2022. ápr. 13. 16:46
 6/13 A kérdező kommentje:

Az angol fuvarokkal csak a baj van. Az odaút miatt legalábbis, nincs kedvem biztonsági őrt játszani a pótkocsi tornászok miatt.

De ez a német pálya kamionnal kész idegsokk már. 0-24-es stressz. Parkolás, forgalom, cégek, a "jó" német precizitásból adódó szopások nap mint nap.

2022. ápr. 13. 22:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is utálom a német pályát. :'D Olasz esetleg nem érdekel? Ismerek egy céget ami csak olasz oda vissza megy
2022. ápr. 14. 08:11
 8/13 anonim ***** válasza:
57%

#6 attól függ hogy áll hozzá a cég. Ha engedik hogy őrzött parkolóban állj, akkor nincs semmi gond. Luxi felé a belga Wanlin parkolóban mindig van hely, nem is volt még ott nekem semmi gondom (habár hallottam ezt azt, de illik fenntartásokkal kezelni a mendemondákat), Brüsszel felé meg van egy őrzött parkoló Gent-nél ahol szintén mindig volt hely, meg van az a kisebb parkoló a rendőrség mellett, de akkor ott a Dunkirk-i őrzött parkoló hétközbe ott is mindig van hely, Calaisban meg már 3 különböző parkoló is van.

De rájöttem amúgy hogy ha Belgiumban meg Franciaországban lemész az ipari zónába, a kutya nem fog felmenni rád, mert nem tudják hogy most az ott lévő cégekhez jöttél pakolni, vagy csak simán parkolsz, vagy angolba mész-e. Belgiumban meg az összes belga sofőr ipari zónában ácsorog mert még akkor is felmásznak rád a benzinkúton ha egyáltalán nem angolba mész.

Meg németben is amúgy csak így lehet csinálni, hogy ipari zónákban állsz meg. Fél évet német belföldeztem, elég sok parkolót felfedeztem így ahol még este se áll nagyon senki és teljesen jó parkoló, sőt, még sokkal jobb mint a pálya melletti mert csendes. Zuhanyozni ott a mobil zuhany, wct meg vagy előtte vagy másnap elintézed (én nem kultiválom a zacskót meg bokrot)

2022. ápr. 14. 08:28
 9/13 A kérdező kommentje:

Hát nekem teljesen mások a tapasztalatok. Őrzött parkolóban is másztak fel rám, sőt volt árulopás is. A parkolóhelyet fizeti meg az ember nem garanciát a biztonságra. Na meg ott vannak az üzemanyaglopások.

A B terv valami hasonló. Esetleg Lengyel pálya, régen szerettem oda járni.

2022. ápr. 14. 10:55
 10/13 anonim ***** válasza:

#9 milyen érdekes, tőlem a 7 év alatt soha nem loptak az áruból, kb 2x vágtak fel de akkor sem loptak semmit, a pótkocsiról sem loptak soha tartozékot, üzemanyagot se loptak tőlem soha pedig még egyszer konkrétan le is vágták a lakatot a tanksapkáról és a tanksapka meg ott volt letekerve a beöntő mellett, de akkor sem loptak el semmit, mintha csak bűvészt játszottak volna, hogy ők mindent kinyitnak :D Pedig álltam már ipari zónában nem egyszer michelin gumikkal. A bevándorlók is kb 3x másztak fel rám, de az általában az én hibám volt mert hülye helyeken álltam meg, következő alkalommal már tudtam hova ne, és úgy a 3. után már rájöttem hol egyáltalán nem. Pl a Wanlini parkolóba sem állok be a két kamion közé a szálkába ott ahol senki se lát, hanem beállok a kamera alá a kerítés mellé.

Kezdem azt hinni, hogy az olyanok akik mesélik hogy lopnak tőle állandóan igazából vagy hülyék és mindig a legsötétebb sikátorokban állnak meg, vagy csak ők mutyizzák el az árut vagy saját maguk lopják el vagy másnak hagyják hogy vigye... Waberersnél volt bőven az ilyen emberből. Itt most nem a kérdezőre mutogatok félreértés ne essék :D

Konklúzió: ez a szakma vagy a szerencséről szól, vagy a jó megérzésekről :D

2022. ápr. 15. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!