Magyarországon melyik a legjobb kamionos cég? Hová érdemes sofőrnek jelentkezni?
Wabi miért kizárva?
Én is így indultam neki, hogy a wabi kizárva. Kerestem kisebb nagyobb cégeket. Sokkal jobban lehúznak, mint a wabi. "Ki kell érni, vállald be", "ezt meg kell csinálni, döntsd el mi fér vele, hogy ha kártya nélkül fognak be, vagy túlvezetésért"
Na mindegy, 2 éve tolom, de szerintem a nyugalom szigetét talaltam meg.😁
Hunland ?! Ahol ugy dobaljak a kartyakat mint a pokerben ? :D
A Supernovat mondtam volna, nyugodt ceg korrekt fizetes, egeszen addig mig ok nelkul ki nem lakoltattak egy csomo sofort az autoibol (pedig soforgazdasak), es haza nem kuldtek. Letiltottak a tankolo kartyakat, aki epp angolbol jott volna haza annak elegge xopas volt, nem tudom vegul megoldodtak-e a helyzetek, en nem vartam ki a veget, de legalabb kifizettek. En ilyen labilis ceghez inkabb nem mennek vissza, Wabi szerintem abbol a szempontbol jo, hogy nagyon ritkana gyujtozes, 1 felrako 1 lerako, uj autok, de oda azert nem mennek vissza mert a rohadt Mosonmagyarovari telep ott van, csomoszor ott raknak ki es old meg a lejutast pestre a cuccaiddal egyutt te magad, a telephelyen meg nincs parkolo, minden egymas hegyen hatan, a belepes es kilepes meg fel napig tart... De legalabb az egy stabil ceg, es ha jo franchisehoz kerulsz jok a fuvarok, csak epp az osszes szereti zsebre tenni az uzemanyagpenzt . Nekem az a rublika ahol szerepelnie kellett volna a fizetesi papiron ures volt, meg csak oda se irtak hogy levontak-e vagy megkaptam-e (sose kaptam) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!