38 évesen még érdemes a kamionos jogsit megszerezni? Nem késő?
Én negyven évesen kezdtem, nem bántam meg.
mondjuk én két nyelvet beszéltem, mert a nélkül felejtős.
Sohase késő semmi se .
Vàgj bele , ha akarod és teheted , mert ha nem akkor késöbb majd meg fogod bànni , hogy nem probàltad ki a szakmàt .
Én 24 vagyok kezdő kamionos
Nyelv tudás az mindenképp kell minimum angol .
Én egyből egy osztràk céghez jöttem ki amint meg lett a jogsim igaz előnyöm volt mert németül a szàrmazàsom àlltal ugymond anyanyelvi szinten beszélek , és az angol nyelv is egész jól meg . Na meg egy jó barátom ajànlott ide be és ő volt a betanítóm is .
Majdnem fél éve vagyok itt màr sajàt vomtatót kaptam azaz nem 4 kézben megyek .
És nem bàntam meg , hogy le raktam a jogsit kamionra és nem az eredeti szakmàmban dolgozok mivel rà jöttem , hogy magyarorszàgon autószerelőként nem sokat érnék mivel telített a szakma meg a kamionozàs mindig is jobban vonzott .
Ugyhogy vàgj bele , ha unod a mostani melod ezt nem fogod az tuti oké hogy sokat vezetünk itt nemzetközibe , de mindig vàltozatos , én autópàlyàra ritkàn megyek jobb nekem a bundes utakon .
U.i. sok sikert ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!