Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 38 évesen még érdemes a...

38 évesen még érdemes a kamionos jogsit megszerezni? Nem késő?

Figyelt kérdés
Van állásom. De unom már. Gondoltam kipróbálom a kamionozást. Tudom, hogy nem olcsó jogsi sem (C és C+E) meg többi se ami kell hozzá (PÁV, GKI igazolvány, kártya). De van ennyi megtakarításom. A, B-m az van, az nem gond.

2017. szept. 26. 08:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem késő semmi, soha. Ha van kedved (pénzed) vágj bele. Ennyi.
2017. szept. 26. 09:04
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
de baromi késő, már vén vagy, a maradék 45 évedet ne pocsékold el felesleges jogsikkal...ilyen kérdést :D
2017. szept. 26. 09:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ebben akarsz dolgozni, akkor érdemes. Még 20 évig simán dolgozhatsz benne.
2017. szept. 26. 09:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én negyven évesen kezdtem, nem bántam meg.

mondjuk én két nyelvet beszéltem, mert a nélkül felejtős.

2017. szept. 26. 10:14
 5/7 anonim ***** válasza:
A jogsit egyáltalán nem késő megszerezni. Viszont az nem mindegy, hogy a kamionosság melyik változatát választod. Mert ha a kamionban kell majd aludj, az egy nagyon más életforma, amit nagyon nehéz megszokni.
2017. szept. 26. 15:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Sohase késő semmi se .

Vàgj bele , ha akarod és teheted , mert ha nem akkor késöbb majd meg fogod bànni , hogy nem probàltad ki a szakmàt .

Én 24 vagyok kezdő kamionos

Nyelv tudás az mindenképp kell minimum angol .

Én egyből egy osztràk céghez jöttem ki amint meg lett a jogsim igaz előnyöm volt mert németül a szàrmazàsom àlltal ugymond anyanyelvi szinten beszélek , és az angol nyelv is egész jól meg . Na meg egy jó barátom ajànlott ide be és ő volt a betanítóm is .

Majdnem fél éve vagyok itt màr sajàt vomtatót kaptam azaz nem 4 kézben megyek .

És nem bàntam meg , hogy le raktam a jogsit kamionra és nem az eredeti szakmàmban dolgozok mivel rà jöttem , hogy magyarorszàgon autószerelőként nem sokat érnék mivel telített a szakma meg a kamionozàs mindig is jobban vonzott .

Ugyhogy vàgj bele , ha unod a mostani melod ezt nem fogod az tuti oké hogy sokat vezetünk itt nemzetközibe , de mindig vàltozatos , én autópàlyàra ritkàn megyek jobb nekem a bundes utakon .

U.i. sok sikert ! :)

2017. szept. 27. 13:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt gondolom tudod, hogy a nyugdíjig több ledolgozandó év van előtted, mint amennyit már ledolgoztál. Szerinted így is késő?
2017. okt. 1. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!