Mivel foglalkozik a sok 25 év alatti, akiknek menő autójuk és saját lakásuk van?
Sok hozzászólást olvastam a gyakori kérdéseken, hogy le vannak nézve azok a fiatalok (30 év alattiak) akik dolgoznak, de nincs saját lakásuk és a szülőkkel élnek.
Sok egyetemi hallgatótól meg azt is elvárják, hogy egyetem mellett dolgozzon
Hát ezek a 25 év alatti saját lakással rendelkező és "menő" autót fezető emberek olyanok mint a frigyláda, mindenki beszél róluk, de látni azért nem sokan látták :)
Multi környezetben dolgozom, azért van bőven pályát nemrégiben kezdtett ifju titán nem rossz fizetésért, de valahogy lakás csak akkor van, ha kapott/örökölt, és inkább tömegközlekedés dukál.
A kérédsben megfogalmazott emberek inkább a jócskán átlag feletti vagyonos családból kikerülő sarjak, de ott is kapják inkább.
Egy jó autót nem olyan nehéz összehozni saját fizetésből egyetem mellett, nekem is 2-3 milliós saját kocsim van 20 évesen 1-1,5 évnyi munka után. Egyébként már 1-200.000 forintért lehet kapni használható kocsikat a használtpiacon, így azért az nem olyan durranás szerintem, ha egy fiatalnak van egy autója. Plusz ott van a Diákhitel 1 is, amivel félévente 750.000 forint ütheti 1,99%-os kamat mellett egy fiatal markát... :)
A lakás azért már egy mission impossible kategória az átlag számára, 20-40 misit nem reális egyetem mellett összespórolni, még akkor sem, ha egyébként a szüleid teljesen eltartanak és dolgozol is egyetem mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!