Saját farmot akarok venni növénytermesztéssel és állattenyésztéssel akarok foglalkozni.Aki ezzel foglalkozik tud tanácsot adni a kezdethez?
15 évet éltem külföldön vállalkozást csináltam jól elvoltam belőle.Évek óta nézegettem farmokat csak nem tudtam hol vegyek.
Anyagi oldaláról meg volt minden szóval beleakartam vágni.
Magyar farmokra jutott a választás mégis az anyanyelvet beszéli az ember a legjobban.Mik lettek volna még melyik ország kár lenne belemenni mert a kérdés szempontjából nem annyira lényeges.
40-50 hektáros farmot akarok venni felújított házzal melléképületekkel.
Szántó legelő legyen rajta.
Már olvasom a könyveket ilyen témában mezőgazdasági művelés állattenyésztés, gyűjtöm az ilyen ismerősöket is a környékből.
Kisebb gépparkot kell vennem nagyjából ezzel is képben vagyok.
Aki belefogott ilyenbe kisebb vagy nagyobb farmon az hogy kezdte?
Miket kellett elsőnek csináltátok elsőnek mik voltak a legnehezebb dolgok amivel kezdeni kellett?
A tajekozodas nem eleg! Milyen vegzettseged van hozza?
Agrarmernoki diploma? Vagy legalab allattenyesztesi/gogndozasi OKJ es aranykalaszos gazda OKJ,...stb.
Szepek a tervek...de mire alapozod? E.V. se lehetsz csak ugy, nagyon sok mindenhez kell a vegzettseget igazolo papir is ebben az agazatban!
Aranykalászos gazdást most csinálom.
Egyén vállalkozó lehetek ha valakit felveszek papíron pl egy családtag akinek van témába vágó végzettség.
Őstermelő is lehetek ha jól tudom ha családi gazdaságban csinálom a tevékenységet.
Először menj el több farmra melózni és nézd meg hogy tetszik e??
Én így csinálnám,akár mennyi pénzem is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!