Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan erhetem el,hogy jobb...

Hogyan erhetem el,hogy jobb fizetest kapjak?

Figyelt kérdés

Tudom elméletileg mivel lehet elérni,de esetleg irna olyan akinek tenyleg nagyon jo a fizetese min brutto 600 .Tehat efeletti fizetesek erdekelenk.

Van diplomam egy sima ba kozgazdasz,eleg jo szakon. Angolom kb kozepes b2,regen nemetul c1 beszeltem most mar semmit nem tudok kb visszahivni. Most kezdtem el egy mestert kb a legjobb egyetemen. Ezek barmit számítanak ? Alapvetoen nagyon visszahuzodo vagyok,igy nekem baromi nehez a cegen belul masokkal kezdemenyezni a beszelgetest es elmélyíteni a kapcsoaltoakt . En magam azt latom,hogy kellene egy profi szakami angol, melle pedig minimum mester,de inkabb doktori es /vagy egy olyan beszed stilus introvertsag amivel eladom magam masoknak.

Szerintetek mi kell a tobb fizeteshez? Nekem most brutto 540 ,de meg tudtam,hogy nem terveznek ennel tobbet adni soha!!vagyis evente 2%ot fognak emelni ami hosszutavon nagyon gyatra. Kezdo vagyok meg szoval igy persze jo-jocska ,de rengeteg feladatot csinalok amit ram biznak. Azt latom hogy az lehet a bajuk,hogy nem vagyok introvertalt a programokon es nem megyek elebe mindennek is.

Mi a titok ? Keressek masik multit es eleve kezdjek nagy fizetessel ?Azt latom itt nem eri meg torni magam hisz nem adnak ugyse tobbet, az ertekemet akarom novelni ,nektek mi valt be?

2022. ápr. 9. 07:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mióta dolgozol? Ha csak 2-3 éve, akkor bónusszal együtt teljesen vállalható fizetésed van szerintem, ami miatt kár keseregni. Majd lesz több.

Jelentkezni kell nyitott pozíciókra, interjúzni, informálódni hol mennyit adnak/adnának, belőni ehhez képest az értéked. Van, hogy hónapokig járok interjúzgatni és végül nem váltok, mert úgy értékelem, hogy a jelenlegi helyemen sokkal többet érek most, mint a piac más területein, vagy éppen nem adnának annyival többet, hogy nekem megérje a több macera, stb. Egyéni mérlegelés kérdése. Ha komolyan váltanál akkor pedig ott az alku pozíció a jelenlegi helyeden. Ha megakarnak tartani, tegyenek érte. Ha nem, akkor elmész a másik helyre, ahol többet ígértek és esetleg szellemileg kielégítőbb munkáért.

Egyébként mérnökként keresek a főállásomban, alkalmazottként bruttó 750-et (6 év tapasztalattal), ami nem tűnik soknak, de a bónuszaimmal együtt már 940 körül jön ki átlag, ami nem rossz (szerintem). Főleg ha mellécsapom a céges autót, amit magánhasználhatok is. Szóval a komplett csomgot érdemes nézni. Ebből is kellemesen meg lehet élni, főleg ha két mérnök van a családban (a párod is az), de én mellette még amolyan hobbiból elvállaltam egy másodállást is, ami alig jár többlettel a normál munkaidőm mellett. Ha IT-sekhez hasonlítom magam, akkor sírva fakadok, de most éppen ilyen a piac. Ha meg kinyitom a szemem és körbenézek, akkor valójában azt látom, hogy mindenünk megvan, jól élünk ahhoz képest, hogy csak 6 éve dolgozunk.

2022. ápr. 9. 15:26
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Mondj fel az alacsony fizetés végett, láss csodát egyből lesz emelés.
2022. ápr. 9. 17:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Keresni kell másik céget, hiszen ebben nulla perspektíva.

És megtanulni, mi a különbség az introvert és az extrovert között.

2022. ápr. 9. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!