Egy diplomás ember aki bőven nem pályakezdő és pesti, miért örül hogy sikerült megcsípnie egy olyan állást ahol bruttó 260 a bér?
Hát ezért kár volt egyetemre menni, egy bruttó 260-as admin jellegű állásért, amire érettségivel keresik az embereket, nulla fejlődés és előrelépési lehetőség van benne.
És még örül is neki, hogy végre valami és NEM IS FIZETNEK ROSSZUL....
bruttó 260-nal nem rossz.... ha nettó lenne is karcsú lenne...
"Nem mindegyik gyári meló droidmunka. "
Mindegyik az. És miért? mert egyikhez se kell tudás hanem betanítanak kb bárkit és innentől felcserélhető bohóc vagy semmi több.
"Mindegyik az. És miért? mert egyikhez se kell tudás hanem betanítanak kb bárkit és innentől felcserélhető bohóc vagy semmi több."
Akkor hajrá, menj el excel táblázatokat írogatni havi 200-ért. Az aztán diplomás meló, mondhatom.
"Akkor hajrá, menj el excel táblázatokat írogatni havi 200-ért."
Már bocsánat de ÉN MIÉRT MENNÉK EL? Nekem van állásom és nem ilyen.... a kérdés nem RÓLAM SZÓl. ez azt hittem érthető!!
ja és a bruttó 260 az nincs ám nettó 200!!! Az még nettó 180 sincs!
Mit pattogsz? Mindenki ott dolgozik ahol akar, vagy ahol van lehetősége. Ő ott dolgozik. Kit érdekel mondd már meg?? Vergődsz itt feleslegesen.
Tőle nem mered megkérdezni vagy mi bajod?
Hála az égnek a válaszolók teljesen normális válaszokat adtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!